- 13.01.16 09:48#1Всичко за кълноветеПравите ли си кълнове? Кои са ви най-вкусни? Готвите ли ги, или ги ядете сурови? С какви храни ги смесвате?
Аз съм пробвала пшенични, слънчогледови и от нахут, като слънчогледовите са ми любими.
Знам, че са много полезни, но да си кажа честно, не са ми много вкусни, затова отдавна не съм си правила.
Най-приемливият микс, който съм пробвала и мога да препоръчам е: нарязана ябълка, пшенични кълнове и мед.ОтговорОтговор с цитат - 14.01.16 10:16#2от: Всичко за кълноветеАз си правя Ориенталска салата с кълнове - нарязвам на парчета краставица и чушки и ги смесвам. Нарязвам на дребно зелен лук, соеви кълнове и ги прибавям към краставицата и чушките. Смесвам отделно соев сос, чесън, олио, оцет и ги разбърквам много добре. С получения дресинг заливам салатата и я оставям да се охлади в хладилника за около 1 час. След това прибавям сусамово семе и консумирам.ОтговорОтговор с цитат
- 16.01.16 09:06#3от: Всичко за кълноветеМоже ли да споделите откъде си купувате соеви семена и как ги покълвате?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest