- 14.01.16 08:11#1Кои са ви любимите кулинарни вицове?Понеже на места стана доста напрегнато, нека внесем малко положителни емоции.
Въпрос в български кулинарен форум:
С какво да гарнирам черен хайвер, сьомга, омар, стриди и трюфели?
Отговор:
Да ти приседне, дано!
А вие имате ли любим кулинарен виц?ОтговорОтговор с цитат - 14.01.16 09:11#2от: Кои са ви любимите кулинарни вицове?Двама студенти си говорят:
- Вие във вашето общежитие готвите ли си?
- Опитваме се чат-пат, но рядко ни се получават манджите.
- Защо не опитате да следвате рецепта от някой готварски сайт?
- Защото всичките са невъзможни за реализиране.
- Как така?
- Ми, започват с "Вземете една чиста тенджера".ОтговорОтговор с цитат - 15.01.16 10:00#3от: Кои са ви любимите кулинарни вицове?В ресторант клиент пита сервитьора:
- Вярно ли е, че персонала дояждате храната след клиентите?
Сервитьора:
- Не господине, клиентите си дояждате след нас!ОтговорОтговор с цитат - 15.01.16 01:29#4от: Кои са ви любимите кулинарни вицове?Жена пълненото пиле е много вкусно с какво го напълни.
Ами то си беше пълно.ОтговорОтговор с цитат - 15.01.16 01:31#5от: Кои са ви любимите кулинарни вицове?Скъпи какво да сготвя за вечеря - месо с ориз или мусака.
Скъпа ти първо го сготви, после ще му измислим име.ОтговорОтговор с цитат - 15.01.16 01:38#6от: Кои са ви любимите кулинарни вицове?-Какво ще готвиш за Свети Валентин?
- Какъв ден се пада?
- Петък.
- Леща!ОтговорОтговор с цитат - 18.01.16 09:12#7от: Кои са ви любимите кулинарни вицове?хахахахахахахаха ОтговорОтговор с цитат
- 18.01.16 10:32#8от: Кои са ви любимите кулинарни вицове?Жена споделя на мъжа си:
- Мразя този ужасен просяк!
- Но защо, скъпа?
- Ами вчера го съжалих и му дадох домашно приготвена храна,
а днес той идва и ми подарява книга "Да се научим да готвим"! ОтговорОтговор с цитат - 18.01.16 11:51#9от: Кои са ви любимите кулинарни вицове?Полицая попитал новия зет:
-Как умря тъща Ви?
А зетят казал:
-Докато си мажеше филията с масло,подхлъзна се и падна няколко пъти на ножа! ОтговорОтговор с цитат - 19.01.16 07:06#10от: Кои са ви любимите кулинарни вицове?Съвет към начинаещите домакини:
Нищо не може да украси коледната трапеза така, както пиратка в салатата.ОтговорОтговор с цитат - 20.01.16 03:18#11от: Кои са ви любимите кулинарни вицове?Келнер в супата ми има муха. А не се притеснявайте тя няма да изяде много.ОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 09:03#12от: Кои са ви любимите кулинарни вицове?Вчера се опитах да готвя с вино. След петата чаша, вече не знаех защо съм в кухнята...ОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 09:04#13от: Кои са ви любимите кулинарни вицове?- Скъпи, какво ще получа, ако утре ти сготвя обяд - като днес?
– Застраховката ми живот! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest