- 15.01.16 09:06#1Имате ли алергии към определени храни?Получавате ли алергии към определени храни и как се борите с тях? Аз например имам от мъхести плодове - ягоди, праскови... ягодите се въздържам да ги ям, но прасковите ги беля.ОтговорОтговор с цитат
- 15.01.16 12:49#2от: Имате ли алергии към определени храни?И аз като вас беля мъхестите плодове - праскови и кайсии, защото иначе настръхвам и не ми е приятен този мъх.ОтговорОтговор с цитат
- 15.01.16 01:04#3от: Имате ли алергии към определени храни?Хранителна алергия е когато погълнем някаква храна и организма реагира по някакъв начин.Често реакцията е сърбеж,подуване на езика,кожни обриви.Храни,който са алергени са:морски продукти,яйца,мляко,шоколад,брашно и т.н.Ако се съмнявате за алергия,то би трябвало да се направи изследване,за да се потвърди и дадената храна да се изключи като цяло.ОтговорОтговор с цитат
- 15.01.16 01:22#4от: Имате ли алергии към определени храни?Моето дете има алергия , ако така може да се каже към шоколада, когато прекали с него. Но нали забранените неща са най - сладки.ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 12:55#5от: Имате ли алергии към определени храни?За моя радост нямам алергии към храни.ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 03:53#6от: Имате ли алергии към определени храни?Имам алергия към соята и яйцатаОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 09:20#7от: Имате ли алергии към определени храни?От минала зима се обривам от портокалите , но май не е от плода по- скоро е от химията в негоОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 09:42#8от: Имате ли алергии към определени храни?За щастие, нямам алергии към храни.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 11:17#9от: Имате ли алергии към определени храни?Не съм забелязала да получавам някакви алергии от храни, слава Богу! Консумирам всичко, без притеснения.ОтговорОтговор с цитат
- 17.02.16 03:26#10от: Имате ли алергии към определени храни?Слава богу намам такива проблеми.ОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 11:29#11от: Имате ли алергии към определени храни?мисля, че не, поне до момента не ми се е случвалоОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 01:02#12от: Имате ли алергии към определени храни?За моя радост не.ОтговорОтговор с цитат
- 19.04.17 01:56#13от: Имате ли алергии към определени храни?Аз имам алергии към храните, които се проявяват различно - понякога са през определени сезони, друг път са от стрес, но най-често в пряка зависимост от начина на живот. Когато имам алергия реагирам към много храни, като, яйца, лактоза, глутен, ягоди, домат, картоф, риба и други. Не е приятно но се опитвам да контролирам тези процеси с качествен начин на живот.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest