Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?

Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?

  • 15.01.16 12:28#1МаринаМаринаПомощник ГотвачРегистрация: 11.11.13Град: БлагоевградОтговори: 340Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?По какъв начин приготвяте различните видове риба? Например не всички риби стават за скара и затова трябва да се мисли друг вариант за приготвянето им. Аз лично скумрията я предпочитам на скара, пъстървата я пека в пликове за готвене, а хек пържа.

    Споделяйте мнения за различни риби, за да си бъдем полезни. Наскоро ми докараха скобар и се чудех кой ще е най-подходящия начин за приготвяне и накрая я панирах и изпържих и стана добре, но може и да има и по-сполучлив вариант от този.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.01.16 10:32#2Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?Шаран приготвям на грил тиган, толстолоб - на фурна.ОтговорОтговор с цитат
  • 21.01.16 09:28#3Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?Скумрията на скара, хек и пъстърва - панирани, мерлуза - в тава с доматен сос и чесън.ОтговорОтговор с цитат
  • 22.01.16 12:42#4Татяна ДимитроваТатяна ДимитроваНовакРегистрация: 07.01.16Град: ХасковоОтговори: 71от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?зависи от рибата, но ние предпочитаме във фурна във фолио или на скараОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.16 01:15#5ViktoriqViktoriqЧиракРегистрация: 26.01.16Град: ВарнаОтговори: 205от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?На скара. ОтговорОтговор с цитат
  • 09.02.16 10:40#6Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?най-често пържена , скумрия на скара, ако рибата е по мазна пак на скара... а шарана ми за никулден е вече като традиция - пълнен и вкусен ,скоро и рецептата ще качаОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.16 12:30#7Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: СофияОтговори: 448от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?Скумрията става и на скара и на тиган.Най харесвам пържена риба,без значение каква е.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.16 07:26#8Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?Сьомгата е по-добре да се яде маринована, може и на скара. Скумрията става всякак. Шаран - пържен и във фурна, толстолоб - пържен, може и във фурна.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest