Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?
- 15.01.16 12:28#1Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?По какъв начин приготвяте различните видове риба? Например не всички риби стават за скара и затова трябва да се мисли друг вариант за приготвянето им. Аз лично скумрията я предпочитам на скара, пъстървата я пека в пликове за готвене, а хек пържа.
Споделяйте мнения за различни риби, за да си бъдем полезни. Наскоро ми докараха скобар и се чудех кой ще е най-подходящия начин за приготвяне и накрая я панирах и изпържих и стана добре, но може и да има и по-сполучлив вариант от този.ОтговорОтговор с цитат - 20.01.16 10:32#2от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?Шаран приготвям на грил тиган, толстолоб - на фурна.ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 09:28#3от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?Скумрията на скара, хек и пъстърва - панирани, мерлуза - в тава с доматен сос и чесън.ОтговорОтговор с цитат
- 22.01.16 12:42#4от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?зависи от рибата, но ние предпочитаме във фурна във фолио или на скараОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 01:15#5от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?На скара. ОтговорОтговор с цитат
- 09.02.16 10:40#6от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?най-често пържена , скумрия на скара, ако рибата е по мазна пак на скара... а шарана ми за никулден е вече като традиция - пълнен и вкусен ,скоро и рецептата ще качаОтговорОтговор с цитат
- 10.02.16 12:30#7от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?Скумрията става и на скара и на тиган.Най харесвам пържена риба,без значение каква е.ОтговорОтговор с цитат
- 10.02.16 07:26#8от: Кой е най-подходящият начин за приготвянето на различни видове риба?Сьомгата е по-добре да се яде маринована, може и на скара. Скумрията става всякак. Шаран - пържен и във фурна, толстолоб - пържен, може и във фурна.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest