- 16.01.16 07:14#1Хитринки при печенето на пухкава баница.Важно е да запазим баницата пухкава и след изпичането й. Понякога това не се получава. Как да го постигнем?ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 01:59#2от: Хитринки при печенето на пухкава баница.Обикновено мажа с масло , докато още е топла и покривам.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 11:04#3от: Хитринки при печенето на пухкава баница.пръскаме с капки вода и завиваме на топло да еОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 04:59#4от: Хитринки при печенето на пухкава баница.преди да я пека я заливам със содаОтговорОтговор с цитат
- 24.04.16 09:55#5от: Хитринки при печенето на пухкава баница.Като я извадя от фурната я пръскам с малко вода и я покривам с кърпа. ОтговорОтговор с цитат
- 10.09.16 10:14#6от: Хитринки при печенето на пухкава баница.Обръща се върху купички и се оставя така да изстине.ОтговорОтговор с цитат
- 17.09.16 10:19#7от: Хитринки при печенето на пухкава баница.Аз я правя с газирана вода, много добра се получава, също я напръсквам с малко вода като я извадя и я покривам с хартия за печене и отгоре с хавлия.ОтговорОтговор с цитат
- 17.09.16 12:22#8от: Хитринки при печенето на пухкава баница.Малко газирана вода или прясно мляко слагам, както и малко сода за хляб в киселото мляко, за да бухне.ОтговорОтговор с цитат
- 17.09.16 12:55#9от: Хитринки при печенето на пухкава баница.не разбирам как, като се напръска с вода ще стане хрупкава ,това е заблуда ще стане мека ,но не и хрупкава Понякога преди да извадя тавата включвам фурната с вентилатор за 5 минути Отгоре се зачервява бързо и така става препечена и хрупкава ,но с нищо не пръскам това е моята тайна ОтговорОтговор с цитат
- 17.09.16 01:07#10от: Хитринки при печенето на пухкава баница.Хрупкава е, когато не я пръскаш с нищо. Как да остане пухкава и да не спада след като приключи печенето?ОтговорОтговор с цитат
- 10.03.22 12:36#11от: Хитринки при печенето на пухкава баница.Пръскам с вода, покривам за няколко минути с вестник и кърпа.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest