- 16.01.16 07:36#1Как да приготвим пухкава панировка?В панировката може да се добавят и различни подправки, които да предадат на ястието по-специфичен вкус.ОтговорОтговор с цитат
- 17.01.16 11:41#2от: Как да приготвим пухкава панировка?100 грама брашно, 50 грама царевично нишесте, 2 жълтъка, 2 разбити на сняг белтъци и малко бира. Всичкото се прави на каша, по гъста от боза и се прибавя сол и черен пипер.ОтговорОтговор с цитат
- 22.01.16 12:41#3от: Как да приготвим пухкава панировка?често за паниране слагам щипка бакпулвер в брашнотоОтговорОтговор с цитат
- 22.01.16 12:47#4от: Как да приготвим пухкава панировка?Аз разбивам белтъците на сняг и добавям бира задължително става много пухкава панировка.ОтговорОтговор с цитат
- 23.01.16 04:52#5от: Как да приготвим пухкава панировка?И аз добавям малко бира Обичам да слагам и лимонова кора,но тя вече е за вкус ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 01:14#6от: Как да приготвим пухкава панировка?И аз добавям бира. ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 01:17#7от: Как да приготвим пухкава панировка?Пухкава става,когато белтъците се разбият отделно и после се добавят.ОтговорОтговор с цитат
- 09.02.16 10:39#8от: Как да приготвим пухкава панировка?ето научих още една тайна, утре се мятам да панирам ))ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest