Gotvach.bg»Форум»Българска Кухня»Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?
- 17.01.16 03:28#1Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Как готвите боб - със запръжка или без запръжка.Според новите правила за хранане запръжката вреди на стомаха, но старите рецепти боб без запръжка не е боб?ОтговорОтговор с цитат
- 23.01.16 11:44#2от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?А за да не вреди на стомаха (киселини) се слага една чаена лъжичка захар.ОтговорОтговор с цитат
- 23.01.16 05:53#3от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Определено със запръжка. У нас без няма кой да го яде ОтговорОтговор с цитат
- 23.01.16 09:31#4от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Със запръжка е по-вкусен,без-по-полезен.Аз запържвам ЛЕКО,на бавен огън всички зеленчуци преди да ги прибавя към полусвареният боб.ОтговорОтговор с цитат
- 23.01.16 11:15#5от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Вредна е спор няма, но пък вкуса не е същия без запръжка.ОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 04:45#6от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?слагаш или не слагаш не разбрах? :wink:ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 06:36#7от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Харесвам повече боба със запръжка, защото е по-гъст.ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 02:51#8от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Без запръжка в Мултикукъра. По-вкусен боб не съм яла никога. Може ми това ми е най-сполучливото ястие в кукъра. :wink:ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 01:58#9от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?Аз готвя всичко без запръжка.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 05:50#10от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?със запръжка, по - ароматенОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 07:48#11от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?винаги правя запръжка ,нищо че не е полезна -важно е вкуса не правя боб всеки ден така че ще го преживеем ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 10:47#12от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?без запръжка не знам какъв боб ще е ))ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 10:47#13от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?най-хубав е с мръвка ОтговорОтговор с цитат
- 04.02.16 09:16#14от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?По-полезно е без запръжка, ама като е по- вкусно със запръжка, как да не го наготвиш така?ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 08:53#15от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?По вкусно е със запръжка....вкусъът е неповторим нооо е и по ведноОтговорОтговор с цитат
- 09.02.16 09:02#16от: Боб със запръжка или без запръжка - кое е по-вкусно и кое по-полезно?От години не правя запръжка на боба.След като е полусварен,добавям зеленчуците и оставям да се досвари.След това в купа сипвам 1-2с.л олио,1-2с.л брашно и червен пипер.Наливам от бобената чорба и разбърквам хубаво,да не остане на бучки.Връщам в тенджерата при боба и оставям да ври десетина минути.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest