Gotvach.bg»Форум»Кухненско оборудване и техника»Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?
- 17.01.16 08:43#1Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна. Аз доста често я използвам, особено за затопляне на храната.ОтговорОтговор с цитат
- 18.01.16 11:15#2от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?И аз като вас я използвам за затопляне на храна.ОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 07:03#3от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?За пуканки само - иначе избягвам И кафенцето си претоплям понякога, понеже го пия с часове ОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 10:12#4от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?И аз я използвам само за затопляне на храна и за пуканки.ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 02:57#5от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?Само притоплям в нея.Баща ми пък дажв не обича и затоплено в микровълнова.Имам една нода джаджа за готвене на ястия с яйца в микровълнова и скоро ще я пробвам Много обичам да си запека сирене...става супер ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 03:10#6от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?Досега не съм приготвяла храна в нея. Само затоплям в нея.ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 07:02#7от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?Майка си натрошава сирене в една чиния, отгоре слага кашкавал и слага за 5 минути в микровълновата. Бързо, лесно, вкусно.ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 10:04#8от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?Аз избягвам, но понякога когато ме притисне времето правя бързи гювечета в нея. Иначе притоплям или пуканки като повечето хора. Гювечетата които правя са с картофи, колбас, кашкавал, масло, сол и яйце. За 8-9 мин като яйцето го слагам при последните 2, въпреки и че става и за цялото време, ама е по сухо ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 10:12#9от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?Само топлим храна и пукаме пуканки.ОтговорОтговор с цитат
- 10.02.16 11:31#10от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?само за затопляне на хранаОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 09:43#11от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?Бързо се приготвят гювечета и разбира се за пуканки.ОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 01:09#12от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?Не! Дори вкъщи нямаме микровълнова фурна. ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 11:14#13от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?ползвам я за притоплянеОтговорОтговор с цитат
- 18.06.16 04:29#14от: Използвате ли микровълнова печка за приготвяне на храна?Само едно нещо готвя в нея-картофки . Ето и рецептата:
Трябва ви йена с капак.
Обелвате, измивате и нарязвате картофи.Слагате ги вътре.Посолявате, слагате черен пипер, копър на ситно и масло повечко нарязано на бучици.Почти покривате с вода.Захлюпвате с капака.Печете за 20 мин.Към края го махате.
Едната ми микровълнова е с трикрак грил и на него понякога пека санвичи на съотв. прогр.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest