- 19.01.16 01:58#1Споделете кулинарни тънкостиДа споделим своите кулинарни тънкости. Например за да се белят по лесно печени чушки се слагат в тенджерка с капак и се поръсват със сол. Като се поохладят се белят много лесно.ОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 04:06#2от: Споделете кулинарни тънкостиМожеш да ги сложиш в найлонов плик,загръщаш добре и пак се белят бързо.Спестяваш миенето на тенджерката. ОтговорОтговор с цитат
- 22.01.16 11:13#3от: Споделете кулинарни тънкостиОще една тънкост... Когато бием сметана и тя не иска да стегне добавяме 1-2 капки лимонов сок. :y:ОтговорОтговор с цитат
- 09.02.16 02:06#4от: Споделете кулинарни тънкостиПечените чуши се слага в пликове и във фризера. По-лесно се белят.ОтговорОтговор с цитат
- 09.02.16 02:42#5от: Споделете кулинарни тънкостиСлагаш топлите печени чушки във фризера?Ще прецакаш фризера!Това,за което пишем ние се нарича задушаване.ОтговорОтговор с цитат
- 09.02.16 03:53#6от: Споделете кулинарни тънкостиАз също слагам печени чушки / обелени/ във фризера, но след като са се охладили.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest