Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Какъв оцет използвате?

Какъв оцет използвате?

  • 19.01.16 02:08#1Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570Какъв оцет използвате?Какъв оцет използвате - ябълков или винен?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.01.16 07:34#2Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Какъв оцет използвате?Взимам шише от минерална вода(10литра) и го напълвам с 1/3 измити и нарязани ябълки.Добавям около 200гр. захар и напълвам шишето с вода.Така престоява около месец и половина- два.След това се прецежда и трябва да постои още малко да се избистри.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.01.16 04:52#3МаргаритаМаргаритаНовакРегистрация: 19.01.16Град: СофияОтговори: 229от: Какъв оцет използвате?да и аз съм пробвала домашен, но е по-кисел :x:ОтговорОтговор с цитат
  • 26.01.16 06:36#4Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: Какъв оцет използвате?Обикновено ползвам винен оцет.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.01.16 12:45#5МаргаритаМаргаритаНовакРегистрация: 19.01.16Град: СофияОтговори: 229от: Какъв оцет използвате?виненият също ми е по-кисел от ябълковияОтговорОтговор с цитат
  • 28.01.16 09:28#6ViktoriqViktoriqЧиракРегистрация: 26.01.16Град: ВарнаОтговори: 205от: Какъв оцет използвате?Предпочитам ябълков оцет ОтговорОтговор с цитат
  • 26.04.16 11:14#7Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Какъв оцет използвате?Ябълков.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.04.16 11:31#8NEVINEVIПомощник ГотвачРегистрация: 01.02.16Град: МалчикаОтговори: 117от: Какъв оцет използвате?Винен за зимнината за салати ябълков домашно производствоОтговорОтговор с цитат
  • 16.06.16 11:41#9МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: Какъв оцет използвате?Ябълков оцет използвам най - често. В момента имам "Кулинар". Балсамов също много ползвам на фирма Сан Лазаро.

    Скоро ми подариха малко оцет - винен, домашно приготвен в шишенце от 350 мл., беше силен, кисел, ароматен, тъмен и гъст.Казаха ми че трябва да слагам много малко от него или да го разредя.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.07.16 10:29#10Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Какъв оцет използвате?и двата вида, но повече предпочитам ябълковОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.16 05:54#11Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник ГотвачРегистрация: 25.02.16Град: СвищовОтговори: 217от: Какъв оцет използвате?ЯбълковОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.16 06:02#12Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Какъв оцет използвате?Всички видове ползвам според ястието.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest