- 19.01.16 02:08#1Какъв оцет използвате?Какъв оцет използвате - ябълков или винен?ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 07:34#2от: Какъв оцет използвате?Взимам шише от минерална вода(10литра) и го напълвам с 1/3 измити и нарязани ябълки.Добавям около 200гр. захар и напълвам шишето с вода.Така престоява около месец и половина- два.След това се прецежда и трябва да постои още малко да се избистри.ОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 04:52#3от: Какъв оцет използвате?да и аз съм пробвала домашен, но е по-кисел :x:ОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 06:36#4от: Какъв оцет използвате?Обикновено ползвам винен оцет.ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 12:45#5от: Какъв оцет използвате?виненият също ми е по-кисел от ябълковияОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 09:28#6от: Какъв оцет използвате?Предпочитам ябълков оцет ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 11:14#7от: Какъв оцет използвате?Ябълков.ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 11:31#8от: Какъв оцет използвате?Винен за зимнината за салати ябълков домашно производствоОтговорОтговор с цитат
- 16.06.16 11:41#9от: Какъв оцет използвате?Ябълков оцет използвам най - често. В момента имам "Кулинар". Балсамов също много ползвам на фирма Сан Лазаро.
Скоро ми подариха малко оцет - винен, домашно приготвен в шишенце от 350 мл., беше силен, кисел, ароматен, тъмен и гъст.Казаха ми че трябва да слагам много малко от него или да го разредя.ОтговорОтговор с цитат - 21.07.16 10:29#10от: Какъв оцет използвате?и двата вида, но повече предпочитам ябълковОтговорОтговор с цитат
- 11.10.16 05:54#11от: Какъв оцет използвате?ЯбълковОтговорОтговор с цитат
- 11.10.16 06:02#12от: Какъв оцет използвате?Всички видове ползвам според ястието.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest