- 20.01.16 10:49#1Коя е най- странната храна която сте яли?Коя е най- странната храна която сте опитвали някога.ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 11:02#2от: Коя е най- странната храна която сте яли?Жабешки бутчета и суджук от конско месо.ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 11:27#3от: Коя е най- странната храна която сте яли?Чипс с уасаби. Така и не можах да го изям. :yawn:ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 11:27#4от: Коя е най- странната храна която сте яли?И конете ли са вече в менюто? Тези красиви животни. Ужас...ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 02:20#5от: Коя е най- странната храна която сте яли?Бирени фъстъци с уасаби -отвратителен вкусОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 03:07#6от: Коя е най- странната храна която сте яли?Няма лоша храна,има лош глад! ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 03:16#7от: Коя е най- странната храна която сте яли?Странна....и аз съм яла жабешки бутчета,но не са ми странни...може би конски салам,но ми хареса Родителите на моя приятел тази зима си купиха месото на цял кон, а не напрасе.Месото е пи-чисто и полезно,а и вкусно ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 09:04#8от: Коя е най- странната храна която сте яли?магарешки кюфтетаОтговорОтговор с цитат
- 09.02.16 01:53#9от: Коя е най- странната храна която сте яли?Жабешки крачета.ОтговорОтговор с цитат
- 13.02.16 12:10#10от: Коя е най- странната храна която сте яли?Тези неверотни животни?!? Хора конете НЕ са за ядене! Естествено това е мое мнение, но настръхвам само при мисълта. Това е едно от любимите ми животни,красиви,грациозни...! Ужасно е!
Иначе и аз съм яла жабешки бутчета, като малка, сега дори не мога да си го помисляОтговорОтговор с цитат - 17.04.16 10:52#11от: Коя е най- странната храна която сте яли?Магарешки кюфтета и жабешки бутчета.ОтговорОтговор с цитат
- 11.08.16 07:25#12от: Коя е най- странната храна която сте яли?Като ученичка една моя приятелка ме беше поканила на гости. Майка й беше готвила някаква яхния. Това беше най-странната и най-отвратителната яхния която съм яла. Даже не можеше да се разбере какво има в нея. Беше сивкава на цвят, а на вкус да не говорим. Се едно имаше само вода, брашно и сол.ОтговорОтговор с цитат
- 11.08.16 07:33#13от: Коя е най- странната храна която сте яли?веднъж ядох кюфтета от кон или магаре незнам точно, но то ми беше и за последно добре че не знаем какво има в купешката кайма ха ха кой знае колко животни сме изяли ОтговорОтговор с цитат
- 11.08.16 07:49#14от: Коя е най- странната храна която сте яли?Като казахте кюфтета от магаре, хапвала съм сушен суджук от месо на магаре. Донесоха ми го хора които ми бяха на гости, нарязахме го на тънко сухото мезе и хапнахме. Месото беше добре овкусено, изсушено и с тъмно месо. Хареса ми на вкус.После ми казаха че суджука е от магарешко месо с малко свинско.Като чух това не го кусах повече.Ако бяха ми казали преди това не бих яла.ОтговорОтговор с цитат
- 12.08.16 08:36#15от: Коя е най- странната храна която сте яли?Преди години, още в социализма, някаква каша с език и маруля, която се водеше за специалитет, но на мен ми беше доста странно ястие.ОтговорОтговор с цитат
- 16.08.16 12:24#16от: Коя е най- странната храна която сте яли?Артишок и беше ужасен на вкус.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest