- 20.01.16 10:54#1Готвите ли на сач?Готвите ли на сач. Какво е мнението ви за него и заслужава ли си да го имам всяка домакиня?ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 02:49#2от: Готвите ли на сач?Преди няколко месеца си взех сач и съм доволна. Но истината е, че подобен вкус може да се постигне и без него. Хубавото при него според мен е, че поддържа храната топла за дълго време.ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 10:59#3от: Готвите ли на сач?Не готвя на сач, но знам, че поема много мазнина, трябва да се изпече няколко пъти и да се готви веднага.ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 03:12#4от: Готвите ли на сач?Вече не Купих си преди,но го оставих в мивката и след няколко минути беше на пясък Такива ли са,не трябваше са фо мокря ли,незнам ,но повече не съм си купувала ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 03:34#5от: Готвите ли на сач?И аз имах сач и основната цел беше да правя катми.По заръка на продавачката да го намажа с олио после да обгорял и не знам още какво.Спазих предписанията,сготвих няколко пъти и може не се мина и месец,взе да ми мирише на тежко...Като на гранясало и го изпратих към кофата.Не съм си купувала друг. ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 09:02#6от: Готвите ли на сач?да, заслужава си особено катми или пърленки на сачОтговорОтговор с цитат
- 09.02.16 01:47#7от: Готвите ли на сач?Не. Трябва да си набавя.ОтговорОтговор с цитат
- 19.02.16 04:18#8от: Готвите ли на сач?Нямам все още,някой ден се надявам да имам.Но много ми харесва храната на сач.ОтговорОтговор с цитат
- 17.04.16 10:49#9от: Готвите ли на сач?Не съм готвил до сега, а и нямам сач.ОтговорОтговор с цитат
- 20.05.16 09:19#10от: Готвите ли на сач?Винаги готвя на сач останами за спомен от свекарвата ивинаги го исползвамОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest