- 20.01.16 01:47#1Фъстъчено масло - споделете мненияКакво ви е мнението за фъстъченото масло?ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 03:45#2от: Фъстъчено масло - споделете мненияХаресвам го много, но в домашен вариант. Гледам обаче да не прекалявам с него, че си е доста тежичко.ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 03:57#3от: Фъстъчено масло - споделете мненияСама ли си го правиш? Удобно ли е да споделиш как?ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 04:06#4от: Фъстъчено масло - споделете мненияВеднага казвам. Е не е като купешкото, но поне знам какво има вътре.
Първо изпичам фъстъците. След това ги беля (това ми е най-досадната част). Обикновено използвам 1 и 1/2 ч.ч. фъстъци. След това ги смилам хубаво на кухненския робот. Отнема повечко време, но когато вече се смелят хубаво и започнат да мазнеят добавям 2 с.л. олио и 1/2 ч.л. сол. Продължавам с бъркането в робота до постигане на по-кремообразна консистенция. Когато е готово го изсипвам в бурканче, прибавям мед на вкус и го разбърквам с лъжица. За меда не мога да ти кажа колко точно, тъй като съм го правила с различни медове и от някой съм слагала повече, от други по-малко.ОтговорОтговор с цитат - 20.01.16 04:12#5от: Фъстъчено масло - споделете мненияБлагодаря ти.ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 02:19#6от: Фъстъчено масло - споделете мненияМного хубава рецепта, Мартина. Дали ще стане в блендер?ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.16 10:57#7от: Фъстъчено масло - споделете мненияСтава и в блендер, но не добавяйте меда в него, защото ще му е трудно да върти ножовете. Също така имайте в предвид, че в блендера става по-бавно, понеже му е нужно повечко време за смилането на фъстъците ОтговорОтговор с цитат
- 22.01.16 09:39#8от: Фъстъчено масло - споделете мненияДано не го претоваря само ОтговорОтговор с цитат
- 22.01.16 11:07#9от: Фъстъчено масло - споделете мненияФъстъченото масло подобрява дейността на имунната система.ОтговорОтговор с цитат
- 23.01.16 10:10#10от: Фъстъчено масло - споделете мненияПламенова Кристин, няма да го претоварите. Действайте смело, все пак затова го имате този уред - за ползване А и като написах по-горе, че в бледнер става по-бавно, нямах предвид, че половин час ще работи на пълни обороти, така че не се притеснявайте.ОтговорОтговор с цитат
- 24.01.16 02:07#11от: Фъстъчено масло - споделете мненияВеднъж си правих веган сладолед и издъхна. Добре, че беше в гаранция. Оттогава внимавам повече, затова.
Но ще пробвам де - рискуваш - печелиш, не рискуваш - не печелиш ОтговорОтговор с цитат - 25.01.16 01:06#12от: Фъстъчено масло - споделете мненияАз много го харесвам! ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 11:59#13от: Фъстъчено масло - споделете мненияМного е полезно, особено в грипно време.Засилва цялостното състояние на организма.ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 11:46#14от: Фъстъчено масло - споделете мненияЯла съм един път,но нещо не ми допада много ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 11:55#15от: Фъстъчено масло - споделете мненияЕ това не съм го опитвала макар,че много пъти ми се е искало да го пробвам.Не знам защо не съм го купила до сега?!ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 12:22#16от: Фъстъчено масло - споделете мненияАз също не съм го пробвала,но има доста рецепти свързано с него. Трябва да се опита.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest