- 24.01.16 06:50#1Как си представяш идеалната кухня?Обичаме да готвим и е нормално да ахваме по онези снимки в някой рекламен сайт на страхотните кухни,който като чели са излезли от сънищата ни.
Опишете вашата кухня мечта!Как изглежда тя?Какво задължително има в нея?Какъв цвят и стил е и т.н.ОтговорОтговор с цитат - 25.01.16 02:59#2от: Как си представяш идеалната кухня?Като цвят инокс или бордо. Голяма, просторна, с много рафтове и шкафове, но въпреки това да е практична. Така да е разположена, че всичко да ми е под ръка. Уредите да са вградени. Да има хубав барплот с бар столове. И по възможност да мие чинии
Спирам до тук, че прекалено много се замечтах и отнесох с претенциите.
ОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 12:14#3от: Как си представяш идеалната кухня?Тези кухни (от списанията)не са за готвене,а за гледане!Имам приятелка,която има такава кухня и почти не готви,за да и била чиста
Моята кухня е с бели шкафове,а допълненията са в черно.Имам лед светлина под шкафа,на който ми е мивката и ми е страшно удобна.Нямам кой знае какъв лукс,но по добре да мога да я нацапам,от колкото само да я гледам и да и се възхищавам.ОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 05:26#4от: Как си представяш идеалната кухня?Да е голяма и да имам шкафове за всичкоОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 10:24#5от: Как си представяш идеалната кухня?Красива, уютна, подредена, с голям плот и вградени уреди. Обичам светлите цветове.ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 02:35#6от: Как си представяш идеалната кухня?Кухня в бароков стил - с много орнаменти и завъртулки навсякъде :love:ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 06:18#7от: Как си представяш идеалната кухня?Кухня оборудвана с всички необходими кухненски уреди , много ми харесва кухнята на ЙолиОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 11:39#8от: Как си представяш идеалната кухня?Аз си мечтая за кухня в бяло и зелено, с плот на който сободно да се ширя, достатъчно шкафове за да се разпределят спокойно всичките ми съдове и посуда така че да ги виждам и да са ми достъпни, и нова печка. Всичко си го имам само самата кухня като мебел с плотовете и печката. Но и така не си се оплаквам не е важна толкова кухнята, а желанието да готвиш
ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 11:49#9от: Как си представяш идеалната кухня?Ооххх, как мечтая за по-обширна кухня с по- големи плотове. Цвят карамел или бордо. Но чакам от лотарията да спечеля, че да имам и аз един ден такава кухня.
ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 12:08#10от: Как си представяш идеалната кухня?за цвета искам да има червен мотивОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 12:11#11от: Как си представяш идеалната кухня?Червения цвят според Фън шуи носи много добра енергия и аз много харесвам такива топли цветове.ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 12:18#12от: Как си представяш идеалната кухня?ооо чудесно, това за Фън шуй не го знаех, но ще го имам предвид. :kiss:ОтговорОтговор с цитат
- 09.02.16 01:22#13от: Как си представяш идеалната кухня?Уютна и просторна.ОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 11:50#14от: Как си представяш идеалната кухня?Уютна, красива и подредена!ОтговорОтговор с цитат
- 17.04.16 10:29#15от: Как си представяш идеалната кухня?Да е чиста, подредена и да си имаме в нея всички необходими ни домакински уреди
ОтговорОтговор с цитат
- 07.06.19 08:30#16от: Как си представяш идеалната кухня?Да е определено голяма и да има всичко необходимо.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest