- 26.01.16 12:23#1Тънкостите при печене на катми?На всяка катма ли се маже сача или тигана според вас? ОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 03:26#2от: Тънкостите при печене на катми?Да, а при печене на сач, плочата предварително трябва да е хубаво загрята и тогава се маже с олио или масло.ОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 03:44#3от: Тънкостите при печене на катми?Когато е на незалепващ тиган съм забелязала,че ако е намазан много нестават дупки. И затова го мажа след 2-3ОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 03:56#4от: Тънкостите при печене на катми?Като изпичам катмите на сач, намазвам с мазнина само когато загрее и избърсвам, а преди всяко сипване на тесто напръсквам сача със смес от суров яйчен жълтък разреден с вода , без вече да мажа сача с мазнинаОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 04:02#5от: Тънкостите при печене на катми?Благодаря, това не го знаех.ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 12:08#6от: Тънкостите при печене на катми?А,някой може ли да сподели рецептата за катмите, имат ли някакви особености при правенето?ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 11:45#7от: Тънкостите при печене на катми?1 литър прясно мляко
6 яйца
1 мая
сол
брашно до получаване на (боза)
накрая се добавя малко лимонадаОтговорОтговор с цитат - 29.01.16 02:49#8от: Тънкостите при печене на катми?Аз мажа преди всяка.ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 09:07#9от: Тънкостите при печене на катми?Явно се маже като са катми на сач, за тях е добре но палачинките не.При тях като са на тефлонов тиган мажа като изпека 2 или 3 тогава пак.ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 10:24#10от: Тънкостите при печене на катми?Ако се пекат на сач, мажа за всяка катма.ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 10:40#11от: Тънкостите при печене на катми?С мас, олио или масло?ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 01:52#12от: Тънкостите при печене на катми?Аз мажа тигана!ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 11:08#13от: Тънкостите при печене на катми?и аз мажа тигана преди всяка катма, но на сач и огън свекърва ми приготвя стават невероятниОтговорОтговор с цитат
- 07.02.16 07:06#14от: Тънкостите при печене на катми?Маже се на всяка и сача трябва хубаво да я загрят. ОтговорОтговор с цитат
- 28.09.16 10:12#15от: Тънкостите при печене на катми?Тиганът също го подмазвам, даже и да е с незалепващо дъно, защото вкусът е по-хубав!ОтговорОтговор с цитат
- 28.09.16 02:01#16от: Тънкостите при печене на катми?Дали на сач или в тиган аз винаги мажа с мазнина иначе може да залепнеОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest