Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Подправката шафран - всичко за нея

Подправката шафран - всичко за нея

  • 27.01.16 05:18#1Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402Подправката шафран - всичко за неяИзползвате ли шафран при приготвяне на различни ястия? В какви ястия се слага и как се употребява? Моля споделете рецепти. Аз само съм чела за него и знам, че е най-скъпата подправка в света, но никога не съм го използвала.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.16 11:18#2Ирина Андреева JolieИрина Андреева JolieГотвачРегистрация: 08.01.16Град: ТетевенОтговори: 339от: Подправката шафран - всичко за неяИма такава тема във форума.И там казах,че все още не съм я ползвала,но ми е много любопитно на какво точно има вкус ОтговорОтговор с цитат
  • 02.02.16 12:43#3ElenaElenaНовакРегистрация: 02.02.16Град: -Отговори: 56от: Подправката шафран - всичко за неяне съм ползвала тази подправка, с кои ястия най- вървиОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.16 09:12#4Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Подправката шафран - всичко за неяДо сега не съм ползвал.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest