- 27.01.16 11:45#1Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Представете си,че трябва да сготвите едно последно ястие.Кое ще е то?Дайте кратка рецепта към него.ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 02:24#2от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Шоколадова тортаа :love: :love: :love:ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 11:34#3от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Щом ще е последно бих сготвила набързо един боб, че да не се бавя
Накисвам го от предната вечер, после като заври му сменям 2-3 пъти водата. Добавям зеленчуци и подправки и накрая го запържвам.ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 12:24#4от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Пиле фрикасе
ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 10:37#5от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Торта с много шоколад
ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 10:51#6от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Ориз със спаначен сос - качила съм рецептата в сайта . :love:
http://recepti.gotvach.bg/r-38463ОтговорОтговор с цитат - 29.01.16 11:12#7от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Оффф как да изберааа...Може би бисквитена торта с шоколадов крем и банани :blush: Но истината е, че ако има тъкъв момент...може би ще си измисля нещо ново със наличните у дома съставки
ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 03:05#8от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Много интересна тема
аз обичам да похапвам всичко и да готвя , нооо тестените неща са ми просто любими , със сигурност бих си приготвила най - обикновена питка с кашкавалче , просто я обожавам . Днес направо "отупах " 3 кг. брашно за нула време , като започнах сутринта в 6 часа с приготвянето на погача за изписването на бебче на моя приятелка , изведнъж ми се домеси много
приготвих два козунака и царевичен хляб ! Рецептата , която използвам за пити винаги е различна , тъй - като меся с продуктите които разполагам , понякога слагам кисело мляко , друг път прясно , използвала съм и квасена сметана , яйца. Нещото което винаги слагам е 1 ч.л. оцет .ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 04:41#9от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Крем карамел
ps:ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 05:10#10от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Бих направила една тройно шоколадова торта с лешници. Като за последно!ОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 03:38#11от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Не съм се замисляла над този въпрос, но може би ще е нещо сладко, с много шоколад.... :wink:ОтговорОтговор с цитат
- 30.03.16 11:45#12от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Боб или ориз със зеленчуци.ОтговорОтговор с цитат
- 17.04.16 10:13#13от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Пържоли на скара
ОтговорОтговор с цитат
- 17.04.16 11:26#14от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Шоколадови трюфелиОтговорОтговор с цитат
- 25.07.18 06:42#15от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?МНого ми харесва торта колибри мммОтговорОтговор с цитат
- 31.07.18 11:21#16от: Ако трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?Традиционно българско ястие например баница със сирене.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest