- 27.01.16 11:52#1Купувате ли кулинарни списания?Кои кулинарни списания купувате и защо? ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 02:23#2от: Купувате ли кулинарни списания?Само кулинарни книги. Но ще ми е интересно някой ако сподели някое интересно списание. :blush:ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 02:27#3от: Купувате ли кулинарни списания?Преди купувах постоянно списания, защото обичах да вземам идеи, а и рецептите до голяма степен бяха придружени със снимков материал.ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 05:22#4от: Купувате ли кулинарни списания?Купувах много издания,но вече само Good Food и Кулинарен Журнал.Много ми харесва и Меню,но в моя град го няма.Мисля да се абонирам тази година ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 06:09#5от: Купувате ли кулинарни списания?Да купувам " Кулинарен журнал "ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 11:24#6от: Купувате ли кулинарни списания?И аз купувам Кулинарен журнал, защото освен рецептите в него има и много полезна и интересна информация.ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 08:26#7от: Купувате ли кулинарни списания?Преди доста години,купувах всякакви кулинарни списания и вестници(имам купища от тях) ,но напоследък само Кулинарен журнал(има интересни рецепти и са достъпни за приготвяне) и понякога Good Food(повечето рецепти са гурме и не винаги мога да направя някоя ,защото все ще ми липсва някой продукт,но пък снимките са страхотни. ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 08:40#8от: Купувате ли кулинарни списания?Продължавам да купувам всякакви кулинарни издания въпреки ,че в интернет има страшно много информация и рецепти - "Кулинарен журнал", "Лакомник", "Guud Fuud" и др.ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 10:42#9от: Купувате ли кулинарни списания?Преди години и аз купувах ''Кулинарен журнал''. Най-много ми допадаше като информация и рецепти.ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 10:46#10от: Купувате ли кулинарни списания?Никога не съм си купувала. Интернет е пълен със страхотни идеи, които за мен са достатъчни ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 04:39#11от: Купувате ли кулинарни списания?Купувам в-к Лакомник.ОтговорОтговор с цитат
- 19.02.16 02:36#12от: Купувате ли кулинарни списания?Преди купувах и имам всички броеве на "Уверени в кухнята", също и вестник "Лакомник", но напоследък ми се случва все по рядко да купувам.ОтговорОтговор с цитат
- 19.02.16 04:14#13от: Купувате ли кулинарни списания?Преди години да но сега вече с интернет и тв-предавания няма смисъл.ОтговорОтговор с цитат
- 30.03.16 11:42#14от: Купувате ли кулинарни списания?Аз не купувам.ОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 10:27#15от: Купувате ли кулинарни списания?Списание Меню ми е слабост. Била съм 3 пъти на кулинарен курс в списанието и съм много доволна. Каквото и да съм готвила от рецептите от списанието се е получавало прекрасно. За съжаление спряха изданието и остава само сайта, но и това не е зле. ОтговорОтговор с цитат
- 17.04.16 10:10#16от: Купувате ли кулинарни списания?Не съм купувал, ако нещо не зная, а ме интересува и искам да го направя, питам жена ми, ако и тя не знае, гледам в нета!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest