- 28.01.16 04:25#1Ето как да си направим мляко от кашуМлякото от кашу е супер заместител на животинското мляко. Вкусът е мек и приятен и може да използва при приготвянето на различни рецепти. Прави се много бързо и лесно. Нужни са ни само кашу, вода и блендер. Ето как се прави:
1 чаша сурово кашу се оставя вечерта да се накисне във вода.
На сутринта - примерно след 5 часа(целта е да е омекнало) кашуто се изсипва в блендера(без водата, в която се е киснало), а към него се добавя нова вода 4:1. След като добре го пасираме, го прецеждаме и е готово. По желание може да му се сложи малко мед, или да го добавите към сутрешното кафе :y:ОтговорОтговор с цитат - 30.01.16 01:03#2от: Ето как да си направим мляко от кашуМного полезна информация, особено за хора, които имат непоносимост към прясно мляко.ОтговорОтговор с цитат
- 30.01.16 11:00#3от: Ето как да си направим мляко от кашуРадвам се, че съм била полезна. Ядковите млека са супер стават горе долу по един и същ начин
ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 07:58#4от: Ето как да си направим мляко от кашуДо сега не съм си правила мляко от кашу, но вашата рецепта ми харесва и ще я пробвам със сигурност.ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 08:03#5от: Ето как да си направим мляко от кашуняма да съжалявате
ОтговорОтговор с цитат
- 25.04.16 04:03#6от: Ето как да си направим мляко от кашуПолезна информация, трябва да пробвам.ОтговорОтговор с цитат
- 19.05.16 03:17#7от: Ето как да си направим мляко от кашуНе съм правила мляко с кашу, но бих опитала благодаря за информацията1ОтговорОтговор с цитат
- 26.07.16 10:45#8от: Ето как да си направим мляко от кашуНе бях чувала, не съм веган, но защо да не се пробва!ОтговорОтговор с цитат
- 14.09.16 02:46#9от: Ето как да си направим мляко от кашуЩе опитам задължително заинтригувахте ли любопитството.ОтговорОтговор с цитат
- 14.09.16 03:06#10от: Ето как да си направим мляко от кашумного полезна информация, ще опитам и аз да го направя това мляко
ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest