Gotvach.bg»Форум»Сладко Изкушение»Тънкости при приготвяне на палачинки?

Тънкости при приготвяне на палачинки?

  • 30.01.16 07:32#1Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666Тънкости при приготвяне на палачинки?Трябва ли да се намазват с масло вече изпечените палачинки или е достатъчно мазнината с която намазваме тигана преди печене?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.01.16 03:32#2Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: СофияОтговори: 448от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Според мен трябва да се намазват и да се захлупват.Така остават меки и топли от готвенето до сервирането.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.01.16 04:15#3Ирина Андреева JolieИрина Андреева JolieГотвачРегистрация: 08.01.16Град: ТетевенОтговори: 339от: Тънкости при приготвяне на палачинки?В моята любима ма рецепта има и олио и масло,затова не го собавям нито при печене,нито след това Най-важен е хубав тиган според мен ОтговорОтговор с цитат
  • 30.01.16 10:59#4Пламенова КристинПламенова КристинПомощник ГотвачРегистрация: 02.01.16Град: ИсперихОтговори: 308от: Тънкости при приготвяне на палачинки?А как ги обръщате?ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.16 06:31#5Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Благодаря за съветите !ОтговорОтговор с цитат
  • 31.01.16 06:41#6Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Аз си закупих специален уред с плоча за приготвяне на палачинки и нямам проблем със залепването. Иначе си ги намазвам с масло.ОтговорОтговор с цитат
  • 01.02.16 09:58#7Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570от: Тънкости при приготвяне на палачинки?В къщи имаме гофретник , купен преди много години и него го намазвам с мазнина всеки път преди да пека палачинката.ОтговорОтговор с цитат
  • 01.02.16 10:53#8Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Тънкости при приготвяне на палачинки?и аз ги мажа с масло или маргаринОтговорОтговор с цитат
  • 03.02.16 12:52#9Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Като намажат с малсо и мачко престоят стават по-меки.ОтговорОтговор с цитат
  • 05.02.16 11:23#10Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Тези,които се завиват с плънка не ги мажа с масло,другите дето не се завиват,по дебеличките задължително ги мажаОтговорОтговор с цитат
  • 05.02.16 04:21#11Yana G.Yana G.ГотвачРегистрация: 01.02.16Град: ВарнаОтговори: 331от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Ние никога не ги мажем допълнително с масло. Последно време ги правим на тефлоновата скара и дори не използваме никаква мазнина, и пак стават чудесни. Не са сухи.ОтговорОтговор с цитат
  • 05.02.16 04:36#12Деси МариноваДеси МариноваГотвачРегистрация: 05.01.16Град: КозлодуйОтговори: 247от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Използвам тефлонов тиган за палачинки, не ги мажа с масло, само ги захлупвам докато са още топли, пак си остават мекички.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.02.16 03:34#13Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Много е важна гъстотата на тестото, за да не се късат и залепват, а маслото придава страхотен аромат.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.04.16 12:29#14Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Аз мажа само тигана.ОтговорОтговор с цитат
  • 26.05.16 03:04#15МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Много леко мажа тигана. Хубаво брашно, прясно мляко, яйца и малко бакпулвер слагам.Задължително захлюпвам с чиния отгоре чинията в които са палачинките и обръщам /т.е най отгоре са те тези които са опечени първо/.Така остават меки.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.01.18 01:49#16Нина ИвановаНина ИвановаМастър ШефРегистрация: 03.01.17Град: СофияОтговори: 150от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Винаги мажа палачинките с масло и ги подреждам една върху друга. така и от двете страни палачинката е намазана с масло и остава мекичка и много вкусна.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest