- 30.01.16 07:32#1Тънкости при приготвяне на палачинки?Трябва ли да се намазват с масло вече изпечените палачинки или е достатъчно мазнината с която намазваме тигана преди печене?ОтговорОтговор с цитат
- 30.01.16 03:32#2от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Според мен трябва да се намазват и да се захлупват.Така остават меки и топли от готвенето до сервирането.ОтговорОтговор с цитат
- 30.01.16 04:15#3от: Тънкости при приготвяне на палачинки?В моята любима ма рецепта има и олио и масло,затова не го собавям нито при печене,нито след това Най-важен е хубав тиган според мен ОтговорОтговор с цитат
- 30.01.16 10:59#4от: Тънкости при приготвяне на палачинки?А как ги обръщате?ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 06:31#5от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Благодаря за съветите !ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 06:41#6от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Аз си закупих специален уред с плоча за приготвяне на палачинки и нямам проблем със залепването. Иначе си ги намазвам с масло.ОтговорОтговор с цитат
- 01.02.16 09:58#7от: Тънкости при приготвяне на палачинки?В къщи имаме гофретник , купен преди много години и него го намазвам с мазнина всеки път преди да пека палачинката.ОтговорОтговор с цитат
- 01.02.16 10:53#8от: Тънкости при приготвяне на палачинки?и аз ги мажа с масло или маргаринОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 12:52#9от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Като намажат с малсо и мачко престоят стават по-меки.ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 11:23#10от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Тези,които се завиват с плънка не ги мажа с масло,другите дето не се завиват,по дебеличките задължително ги мажаОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 04:21#11от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Ние никога не ги мажем допълнително с масло. Последно време ги правим на тефлоновата скара и дори не използваме никаква мазнина, и пак стават чудесни. Не са сухи.ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 04:36#12от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Използвам тефлонов тиган за палачинки, не ги мажа с масло, само ги захлупвам докато са още топли, пак си остават мекички.ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 03:34#13от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Много е важна гъстотата на тестото, за да не се късат и залепват, а маслото придава страхотен аромат.ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 12:29#14от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Аз мажа само тигана.ОтговорОтговор с цитат
- 26.05.16 03:04#15от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Много леко мажа тигана. Хубаво брашно, прясно мляко, яйца и малко бакпулвер слагам.Задължително захлюпвам с чиния отгоре чинията в които са палачинките и обръщам /т.е най отгоре са те тези които са опечени първо/.Така остават меки.ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.18 01:49#16от: Тънкости при приготвяне на палачинки?Винаги мажа палачинките с масло и ги подреждам една върху друга. така и от двете страни палачинката е намазана с масло и остава мекичка и много вкусна.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest