Gotvach.bg»Форум»Здравословно Хранене»Яйцата - как са по- полезни?

Яйцата - как са по- полезни?

  • 30.01.16 07:33#1Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666Яйцата - как са по- полезни?Дали рохко сварените яйца са по- полезни от твърдо сварените?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.02.16 07:18#2Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402от: Яйцата - как са по- полезни?По полезни са твърдо сварените яйца. Чела съм, че е препоръчително да се варят между 10 и 12 минути, за премахване опасността от салмонела.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.02.16 09:06#3Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Яйцата - как са по- полезни?Благодаря за отговора ! Ами дали е достатъчно термичната обработка на водна баня за яйца, които в рецепти са включени де се използват сурови , например за кремовеОтговорОтговор с цитат
  • 20.04.16 05:42#4Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Яйцата - как са по- полезни?Аз съм на мнението, че твърдо сварените яйца са по полезни.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.04.16 01:09#5Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Яйцата - как са по- полезни?Никога не ям яйца в суров вид ОтговорОтговор с цитат
  • 16.07.16 08:22#6Monika IvanovaMonika IvanovaМастър ШефРегистрация: 10.04.16Град: ЛомОтговори: 252от: Яйцата - как са по- полезни?и аз много се притеснявам от суровите яйца и съм на тръни с домашната майонеза или кремовете с белтъци без термична обработкаОтговорОтговор с цитат
  • 16.07.16 09:04#7ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Яйцата - как са по- полезни?най добре сварени или бъркани ,никога не яжте сурови яйца рискувате да се разболеетеОтговорОтговор с цитат
  • 17.07.16 05:22#8Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Яйцата - как са по- полезни?ами нали майонезите се приготвят със сурови яйца , дали има начин да се направи майонеза с термична обработкаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest