- 30.01.16 07:42#1Съвети за съдове с керамично покритиеВредно ли е да се използват за готвене съдове на които има изтрито керамичното покритие. Имаме такава тавичка, купена от реномиран търговски обект, а сега на места покритието се е изтрило, не съм мила с груби абразиви, спазвам изискванията да не надрасквам, готвя с дървени прибори.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 07:12#2от: Съвети за съдове с керамично покритиеСпоред мен е вредно. И аз имам такива купички с по няколко дупчици и не ги използвам вече.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 09:07#3от: Съвети за съдове с керамично покритиемного си харесвам тази ни тавичка, но освен да я покривам с алуминиево фолио, дали ще върши работаОтговорОтговор с цитат
- 17.02.16 03:39#4от: Съвети за съдове с керамично покритиеЗа да нямате токива неща по съдовете избягвайте използването на железни прибори при готвене. Изпозвайте меки гъби и препарати с балсам.ОтговорОтговор с цитат
- 17.02.16 10:39#5от: Съвети за съдове с керамично покритиеСпоред мен не е вредно,просто на самото надраскано място,ще се запича и трудно ще се отстранява остатъка от храна.ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 11:17#6от: Съвети за съдове с керамично покритиевредно еОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest