- 30.01.16 07:56#1Ванилия или синтетичен ванилин?Използвам синтетична ванилия на прахчета. По тв кулинарните предавания готвачите употребяват за сладкишите натурална ванилия. Има ли я по магазините . Дали е много скъпа .ОтговорОтговор с цитат
- 28.03.16 01:14#2от: Ванилия или синтетичен ванилин?използвам или на прах или в течен вариант на капсули ОтговорОтговор с цитат
- 28.03.16 01:32#3от: Ванилия или синтетичен ванилин?Основно ползвам екстракт на Мадагаскарска Бурбонска ванилия. В шишета от 50 мл. Това е екстракт от шушулки ванилия, ползва се не повече от 1 ч.л. за сладкиш. Закупувам я от специализиран сладкарски магазин в София. Силен и хубав аромат на истинска ванилия, защото смятам, че синтетичната нагарча. Ползвам и шушулки ванилия, които след употреба и изтъргване на семенцата поставям в захарницата със захар и така овкусяват много приятно захарта и се получава ванилова захар. Тази Бурбонска ванилия може и он-лайн да се поръчва. Доволна съм от качеството на този вид ванилия. Препоръчвам ви я.
Илияна Димова, не е толкова скъпа около 5-6 лв. е шишето , а и се ползва дълго време.ОтговорОтговор с цитат - 26.04.16 11:27#4от: Ванилия или синтетичен ванилин?Ванилия!ОтговорОтговор с цитат
- 27.04.16 12:19#5от: Ванилия или синтетичен ванилин?Много ползвам ванилия, но само екстракт и шушулки. Последните след използване на семенцата, шушулките ги прибирам при захарта и си правя ароматна ванилена захар.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest