- 30.01.16 03:53#1Защо се слага вода на скарата?Моята скара е от старите,на който се слага от долу вода.Винаги съм се питала защо се слага вода от долу и каква роля играе тя в изпичането на месото?ОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 07:31#2от: Защо се слага вода на скарата?Нямам компетентен отговор, но може би, за да не изсъхва месото или да става по-крехко или пък да се изпича равномерно? Май аз си зададох повече въпроси и от вас ОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 01:03#3от: Защо се слага вода на скарата?Да и според мене това. За да стане по-крехко месото. Не съм виждала такива скари, стана ми интересно ОтговорОтговор с цитат
- 17.02.16 03:36#4от: Защо се слага вода на скарата?Сигурно е някаква ретро скара. За първи път чувам.ОтговорОтговор с цитат
- 17.02.16 06:13#5от: Защо се слага вода на скарата?За да стане по-сочно месото и да не се пали, ако попадне мазнина.ОтговорОтговор с цитат
- 17.02.16 10:46#6от: Защо се слага вода на скарата?Мазнината когато пада в/у въглените и ги разпалва, за това се слага вода.ОтговорОтговор с цитат
- 15.03.16 11:05#7от: Защо се слага вода на скарата?Аз за първи път чувам за такава скараОтговорОтговор с цитат
- 17.03.16 08:10#8от: Защо се слага вода на скарата?И аз за първи път чувам..ОтговорОтговор с цитат
- 17.03.16 08:25#9от: Защо се слага вода на скарата?Не е ретро скарата. Аз си купих скоро скара-барбекю и на дъното в специална ваничка се сипва вода. Така при печене парата преминава през дупчиците, месото се овлажнява и става сочно и крехко (пише си го в упътването). Скарата е електрическа.ОтговорОтговор с цитат
- 17.03.16 08:40#10от: Защо се слага вода на скарата?Налива се вода защото мазнината която капе от месото ще загори и после ще има да търкате с телчето един час а така изливате водата и изплаквате. В ресторантите където се ползва постоянно за да не се следи постоянно дали има вода сипват сол да поема мазнинатаОтговорОтговор с цитат
- 18.03.16 06:03#11от: Защо се слага вода на скарата?Не знаех , че има скари , на които трябва да се налива водаОтговорОтговор с цитат
- 18.03.16 06:08#12от: Защо се слага вода на скарата?за първи път и аз чувам това ,че има скара с вода -интересно ОтговорОтговор с цитат
- 18.03.16 07:58#13от: Защо се слага вода на скарата?Хора няма скари с вода или скари на които задължително се налива вода няма значение дали е нова или по стара всички електрически скари имат тавички под реутаните в които се събира мазнината отделена при печене и за да не загори тази мазнина за тавичката практичните хора наливат вода за по лесно почистване няма нищо общо с изтичането на месотоОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 11:18#14от: Защо се слага вода на скарата?за да стане по крехко месото майОтговорОтговор с цитат
- 11.05.16 08:06#15от: Защо се слага вода на скарата?Хич,не е стара.Аз имам такава на Тефал.Водата се слага за да пуши по-малко.Мазнината капва във водата и не загаря.ОтговорОтговор с цитат
- 11.05.16 08:34#16от: Защо се слага вода на скарата?Моята скара не е нова ,но ми върши работа Тези с вода не съм виждала ,но като чета - разбирам защо е така!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest