- 31.01.16 10:00#1Шоколадовата тема - включете се!1. Кой е любимият ви шоколад (бял, черен, коя марка)?
2. Ползвате ли шоколад в кулинарията?
3. Споделете любимо ястие с шоколад и по възможност рецепта за него.ОтговорОтговор с цитат - 28.02.16 01:47#2от: Шоколадовата тема - включете се!обичам всякакъв шоколад ,без значение с ядки или без, цвета.....ОтговорОтговор с цитат
- 24.03.16 11:08#3от: Шоколадовата тема - включете се!Много видове шоколади обожавам и бял, и черен, и така си го хапваме, иначе в палачинките слагам, в някои сладки и тортиОтговорОтговор с цитат
- 26.03.16 03:18#4от: Шоколадовата тема - включете се!Черен шоколад е любимият ми на Нестле. Обожавам и течен шоколад (бял обаче) за направата на торти . ОтговорОтговор с цитат
- 18.04.16 12:05#5от: Шоколадовата тема - включете се!Всякакъв шоколад обичам, ям го с палачинки или с кифлички или директна консумация ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 12:29#6от: Шоколадовата тема - включете се!Обичам всички шоколади на Милка.ОтговорОтговор с цитат
- 19.06.16 08:02#7от: Шоколадовата тема - включете се!Обожавам шоколад.Предпочитам млечен и бял.От млечните, които са на българският пазар харесвам на Шогитен, Линд и Милка.Хареавам да е само млечен, с бадеми, шан фастък, стафиди, лешник, карамел, плодовите-общо казано и смесицата между бял и млечен.Купувам за ядене само на Милка по 4,5 броя когато са на промоцоя в големите супермаркети, пребирам ги и когато у дома ни се хапва ги вадя.Изяжда се за нула време.
В кулинарията узползвам само Фин млечен - българският в светлосинята опаковка, защото е вкусен, получават се нещата и е достъпен като цена.
Имала съм възможност да изядем и шоколади от чужбина, като най - мнго ми харесват тези от Германия, Словения, Швейцария и черният по специално руско производство.
В Лидъл и др. вериги например има ковертюр, но не съм ползвала.
Харесвам и купувам за вкъщи течен шоколад на Нутела за кифли, защото е невероятен, като вкус и само той не се разтича и се запазва в тях.Препоръчвам го за такова нещо.
От шоколадовият крем купувам само на Финети и рядко на Нукрема в големите пласмасови тип чаши опаковки, като с тях си мажим палачинки и филийки хляб.ОтговорОтговор с цитат - 19.06.16 04:07#8от: Шоколадовата тема - включете се!Определено предпочитам натурален шоколад,минимум 70% какао.И за готвене използвам подобен или шокладов ковертюр.Най-често приготвям лава кейк със него.Млечните шоколади са ми доста съмнителни,прекалено подсладениОтговорОтговор с цитат
- 19.06.16 04:07#9от: Шоколадовата тема - включете се!Определено предпочитам натурален шоколад,минимум 70% какао.И за готвене използвам подобен или шокладов ковертюр.Най-често приготвям лава кейк със него.Млечните шоколади са ми доста съмнителни,прекалено подсладениОтговорОтговор с цитат
- 19.06.16 07:03#10от: Шоколадовата тема - включете се!Много обичам шоколадите на Милка, както и този на Нестле с лешници. А при готвене купувам от кувертюра в Лидл и засега съм доволна от него.ОтговорОтговор с цитат
- 22.08.16 03:23#11от: Шоколадовата тема - включете се!Харесвам всякакъв шоколадОтговорОтговор с цитат
- 15.07.18 09:36#12от: Шоколадовата тема - включете се!1. черен
2. почти винаги
3. веган шоколадови донътиОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest