Gotvach.bg»Форум»Меню за празник и делник»Какво правите с яйцата и козунаците, останали след Великден?

Какво правите с яйцата и козунаците, останали след Великден?

  • 01.02.16 02:49#1МаринаМаринаПомощник ГотвачРегистрация: 11.11.13Град: БлагоевградОтговори: 340Какво правите с яйцата и козунаците, останали след Великден?При нас колкото и умерени количества да направим, винаги остават. Всеки носи, всеки дава и направо да се чудиш какво да ги правиш Аз яйцата обикновено ги правя на салата с майонеза, кашкавал и картофи, а с козунаците - вместо кроасанова торта правя козуначена. Вие как процедирате?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.06.16 09:40#2МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: Какво правите с яйцата и козунаците, останали след Великден?Със старият козунак - режа на филии и ги пържа като пържени филии с яйца, прясно мляко и щипка сол.Др. е - режа козунака на филии и го пека на тостера, след което ги мажа още топли със сладко.Сос стар козунак правя и тортичка.ОтговорОтговор с цитат
  • 14.06.16 09:42#3МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: Какво правите с яйцата и козунаците, останали след Великден?Със старият козунак - режа на филии и ги пържа като пържени филии с яйца, прясно мляко и щипка сол.Др. е - режа козунака на филии и го пека на тостера, след което ги мажа още топли със сладко.Сос стар козунак правя и тортичка.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest