- 05.02.16 01:34#1Кая кухня чувствате най-близко до българската?Мисля, че турската, а може би и руската са най-близко до нашите вкусове. :y: Вие какво смятате?ОтговорОтговор с цитат
- 30.06.16 12:43#2от: Кая кухня чувствате най-близко до българската?Гръцката, турската.ОтговорОтговор с цитат
- 26.07.16 10:12#3от: Кая кухня чувствате най-близко до българската?МакедонскатаОтговорОтговор с цитат
- 26.07.16 11:13#4от: Кая кухня чувствате най-близко до българската?Македонската и турската.ОтговорОтговор с цитат
- 28.08.16 09:16#5от: Кая кухня чувствате най-близко до българската?Турската и Сръбската кухня са най-близки до българската.ОтговорОтговор с цитат
- 29.08.16 11:58#6от: Кая кухня чувствате най-близко до българската?Най - близка е турската, сръбската и македонската според мен. Тук мога да прибавя и румънската, тъй като в Добруджа се правят и ястия от румънската кухня, например мамалига с царевичен грис, червен пипер, олио и малко сирене и ястие с царевичен грис /незная как му е името/ но е нещо като заместител на хляба реже се на парчета. В Македония съм яла салата, която си беше като нашата Шопска салата с краставици, домати, лук, пипер, отгоре сирене. Но най - вече турската с мусаката, сърмите,ястията с домати и патладжан, пълненият пипер и др.ОтговорОтговор с цитат
- 05.09.16 05:57#7от: Кая кухня чувствате най-близко до българската?Мисля, че турската и сръбската, все пак сме си комшии ОтговорОтговор с цитат
- 08.07.23 04:54#8от: Кая кухня чувствате най-близко до българската?Смятам, че турската.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest