Gotvach.bg»Форум»Чуждестранна Кухня»Споделете тънкостите за крем брюле

Споделете тънкостите за крем брюле

  • 05.02.16 08:21#1ВаняВаняЧиракРегистрация: 11.01.16Град: -Отговори: 38Споделете тънкостите за крем брюлеПриготвяте ли този крем? Нека споделим тук какви са тънкостите при приготвянето му. Досега не съм го правила, но мисля скоро да пробвам.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.02.16 04:18#2Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Споделете тънкостите за крем брюлеИ на мен ще ми е интересно да узная оригиналната рецепта за крем брюлеОтговорОтговор с цитат
  • 23.02.16 10:49#3Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Споделете тънкостите за крем брюлеСпоред мен трудно се получава идеалния крем брюле.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.02.16 01:10#4Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Споделете тънкостите за крем брюлеи аз се записвам да следя темата, мисля че ще е трудно да се направи и кой може да каже коя е оригиналната или идеалната рецептаОтговорОтговор с цитат
  • 25.02.16 02:44#5Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: СофияОтговори: 448от: Споделете тънкостите за крем брюлеИмаше написана подобна тема във форума за крем брюлето.Там бях написала точна рецепта.Питаме едни и същи работи по различен начин.В брюлето няма нищо сложно. ОтговорОтговор с цитат
  • 25.02.16 02:55#6Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: СофияОтговори: 448от: Споделете тънкостите за крем брюлеТемата е от Джемиле а,заглавието ѝ е Как се приготвя крем брюле!Който се интересува да види там,а може и да коментира.Няколко точки още до края на месеца!!! ОтговорОтговор с цитат
  • 05.05.16 03:08#7Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвачРегистрация: 10.01.16Град: ЛомОтговори: 574от: Споделете тънкостите за крем брюлеПравя го, но не е баш перфектен.ОтговорОтговор с цитат
  • 07.05.16 12:40#8marcheva14marcheva14Мастър ШефРегистрация: 21.11.12Град: СофияОтговори: 215от: Споделете тънкостите за крем брюлеКрем брюле обожавам. Фин десерт. Важното при него е сметаната да е с висок процент 35-40% и млякото да е пълномаслено и винаги ще става . Правя го често и съм вече перфектна. Важното е и хрупкавата коричка от карамел която е отгоре да има златист загар, то това му е и основата на този крем, хрупкавата карамелена захар. Ползвам горелка за тази цел. Имам разкошна рецепта и ще я пусна следващия път когато направя и снимки.ОтговорОтговор с цитат
  • 07.05.16 12:57#9Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: Споделете тънкостите за крем брюлеНаистина фин десерт,който изисква повече опитност и старание при приготвянето.Очаквам рецептата,а с тънкостите ще се съобразя.ОтговорОтговор с цитат
  • 07.05.16 01:13#10marcheva14marcheva14Мастър ШефРегистрация: 21.11.12Град: СофияОтговори: 215от: Споделете тънкостите за крем брюлеМоята рецепта винаги мога да пусна не е проблем, но нека да изчакам да го снимам и го пускам на стената си тези дни. Хубава сметана винаги имам в хладилника на количество, яйцата не ми е проблем , млякото също, горелка имам. Ще го видиш, изчакай ме, че съм се схванала жестоко в кръста и трудно стоя права, тези дни след направата на три килограма козунаци направо се разболях и съм малко на лекарства.ОтговорОтговор с цитат
  • 07.05.16 09:02#11Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: Споделете тънкостите за крем брюлеО,да разбира се.След това готвене по тия празници,трябва и малко почивка.ОтговорОтговор с цитат
  • 18.05.16 11:41#12К КК КГотвачРегистрация: 04.02.16Град: ЛомОтговори: 58от: Споделете тънкостите за крем брюлеКрем брюлето не става от първия път! Аз например като правих първия път, не стана после повторих още няколко пъти и чак след 3 или четвъртия се получи добре!ОтговорОтговор с цитат
  • 27.09.16 07:16#13Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Споделете тънкостите за крем брюлеМного елегантен десерт.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.09.16 08:01#14Христилияна ДимитроваХристилияна ДимитроваМастър ШефРегистрация: 04.06.16Град: ПлевенОтговори: 238от: Споделете тънкостите за крем брюлеЩе следя темата със интерес.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.09.16 10:10#15Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Споделете тънкостите за крем брюлеСтрахотен е но е адски трудно да го издокараш затова и рядко се впускам да го правя.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.09.16 07:40#16ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Споделете тънкостите за крем брюлеПоне веднъж опитах ,не е като оригинала, но беше много вкусно и ми хареса ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest