- 05.02.16 08:21#1Споделете тънкостите за крем брюлеПриготвяте ли този крем? Нека споделим тук какви са тънкостите при приготвянето му. Досега не съм го правила, но мисля скоро да пробвам.ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 04:18#2от: Споделете тънкостите за крем брюлеИ на мен ще ми е интересно да узная оригиналната рецепта за крем брюлеОтговорОтговор с цитат
- 23.02.16 10:49#3от: Споделете тънкостите за крем брюлеСпоред мен трудно се получава идеалния крем брюле.ОтговорОтговор с цитат
- 25.02.16 01:10#4от: Споделете тънкостите за крем брюлеи аз се записвам да следя темата, мисля че ще е трудно да се направи и кой може да каже коя е оригиналната или идеалната рецептаОтговорОтговор с цитат
- 25.02.16 02:44#5от: Споделете тънкостите за крем брюлеИмаше написана подобна тема във форума за крем брюлето.Там бях написала точна рецепта.Питаме едни и същи работи по различен начин.В брюлето няма нищо сложно. ОтговорОтговор с цитат
- 25.02.16 02:55#6от: Споделете тънкостите за крем брюлеТемата е от Джемиле а,заглавието ѝ е Как се приготвя крем брюле!Който се интересува да види там,а може и да коментира.Няколко точки още до края на месеца!!! ОтговорОтговор с цитат
- 05.05.16 03:08#7от: Споделете тънкостите за крем брюлеПравя го, но не е баш перфектен.ОтговорОтговор с цитат
- 07.05.16 12:40#8от: Споделете тънкостите за крем брюлеКрем брюле обожавам. Фин десерт. Важното при него е сметаната да е с висок процент 35-40% и млякото да е пълномаслено и винаги ще става . Правя го често и съм вече перфектна. Важното е и хрупкавата коричка от карамел която е отгоре да има златист загар, то това му е и основата на този крем, хрупкавата карамелена захар. Ползвам горелка за тази цел. Имам разкошна рецепта и ще я пусна следващия път когато направя и снимки.ОтговорОтговор с цитат
- 07.05.16 12:57#9от: Споделете тънкостите за крем брюлеНаистина фин десерт,който изисква повече опитност и старание при приготвянето.Очаквам рецептата,а с тънкостите ще се съобразя.ОтговорОтговор с цитат
- 07.05.16 01:13#10от: Споделете тънкостите за крем брюлеМоята рецепта винаги мога да пусна не е проблем, но нека да изчакам да го снимам и го пускам на стената си тези дни. Хубава сметана винаги имам в хладилника на количество, яйцата не ми е проблем , млякото също, горелка имам. Ще го видиш, изчакай ме, че съм се схванала жестоко в кръста и трудно стоя права, тези дни след направата на три килограма козунаци направо се разболях и съм малко на лекарства.ОтговорОтговор с цитат
- 07.05.16 09:02#11от: Споделете тънкостите за крем брюлеО,да разбира се.След това готвене по тия празници,трябва и малко почивка.ОтговорОтговор с цитат
- 18.05.16 11:41#12от: Споделете тънкостите за крем брюлеКрем брюлето не става от първия път! Аз например като правих първия път, не стана после повторих още няколко пъти и чак след 3 или четвъртия се получи добре!ОтговорОтговор с цитат
- 27.09.16 07:16#13от: Споделете тънкостите за крем брюлеМного елегантен десерт.ОтговорОтговор с цитат
- 27.09.16 08:01#14от: Споделете тънкостите за крем брюлеЩе следя темата със интерес.ОтговорОтговор с цитат
- 27.09.16 10:10#15от: Споделете тънкостите за крем брюлеСтрахотен е но е адски трудно да го издокараш затова и рядко се впускам да го правя.ОтговорОтговор с цитат
- 27.09.16 07:40#16от: Споделете тънкостите за крем брюлеПоне веднъж опитах ,не е като оригинала, но беше много вкусно и ми хареса ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest