- 07.02.16 10:38#1Харесвате ли алабаш и ряпа?На мен ми допадат. На пазара се продава вече ряпа, която не е толкова люта. Обелени, със солчица - супер!ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 01:09#2от: Харесвате ли алабаш и ряпа?Ряпа на салатка си хапваме - с моркови, овкусена със сол, олио, оцет.ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 01:29#3от: Харесвате ли алабаш и ряпа?Ряпа си хапвам на салата,черната ряпа издълбавам и пълня с мед,като лек за кашлицаОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 02:09#4от: Харесвате ли алабаш и ряпа?Харесвам и консумирам всякакви кореноплодни
ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 02:13#5от: Харесвате ли алабаш и ряпа?Освен в комбинация с ряпа, го харесвам и с моркови, защото е много полезен и витаминозен.ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 03:59#6от: Харесвате ли алабаш и ряпа?Много са полезни особено през зимата,когато витамините са ограничениОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 11:46#7от: Харесвате ли алабаш и ряпа?Само бяла ряпа харесвам защото не е люта.ОтговорОтговор с цитат
- 13.02.16 04:01#8от: Харесвате ли алабаш и ряпа?не ги харесвам но знам че са много полезниОтговорОтговор с цитат
- 13.02.16 05:17#9от: Харесвате ли алабаш и ряпа?Много са хубави , особено на салаткаОтговорОтговор с цитат
- 14.02.16 01:26#10от: Харесвате ли алабаш и ряпа?върви с настъргани морковиОтговорОтговор с цитат
- 15.02.16 05:07#11от: Харесвате ли алабаш и ряпа?Харесват ми,а понякога ги комбинирам с морков.ОтговорОтговор с цитат
- 05.03.16 09:53#12от: Харесвате ли алабаш и ряпа?Не ги харесвам много!ОтговорОтговор с цитат
- 24.04.16 09:38#13от: Харесвате ли алабаш и ряпа?Обожавам ряпа с моркови.
ОтговорОтговор с цитат
- 27.05.16 10:49#14от: Харесвате ли алабаш и ряпа?Не само е вкусна но и полезна яжте на салатиОтговорОтговор с цитат
- 19.06.16 10:43#15от: Харесвате ли алабаш и ряпа?Настъргвам на ренде.Добавям копър на ситно и настъргани моркови. Също понякога слагам и ябълка настъргана но не от най - сладките.Обърквам, овкусявам и готова салатката.ОтговорОтговор с цитат
- 27.06.16 08:51#16от: Харесвате ли алабаш и ряпа?През зимата най- често ги консумираме настъргани на ренде и овкусени с оцет-перфектна салата.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest