Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Как приготвяте каймата за кюфтета на скара и за пържени кюфтета?
- 10.02.16 07:43#1Как приготвяте каймата за кюфтета на скара и за пържени кюфтета?В каймата за скара не слагам хляб или галета. Са сметка на това пък в каймата за пържене се слага, чуквам яйце, лук, подправки.ОтговорОтговор с цитат
- 10.02.16 01:41#2от: Как приготвяте каймата за кюфтета на скара и за пържени кюфтета?За скара и аз не слагам хляб, а само подправки.ОтговорОтговор с цитат
- 10.02.16 02:21#3от: Как приготвяте каймата за кюфтета на скара и за пържени кюфтета?За скара и аз не слагам, но когато ги пържа ползвам галета, лук, подправки, понякога настъргвам и картоф.ОтговорОтговор с цитат
- 10.02.16 03:39#4от: Как приготвяте каймата за кюфтета на скара и за пържени кюфтета?Ако правя кюфтета на скара,каймата си я овкусявам с подправки и лук,само хляб не слагам.Ако ще правя кебапчета използвам само подправки,без лук.Ако ще пържа каймата,тогава слагам всичко. ОтговорОтговор с цитат
- 10.02.16 03:44#5от: Как приготвяте каймата за кюфтета на скара и за пържени кюфтета?и аз като Веселина, за пържене слагам стар хляб натрошенОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 01:29#6от: Как приготвяте каймата за кюфтета на скара и за пържени кюфтета?Хляб, газирана вода,яйца,кимион, лук, сода.ОтговорОтговор с цитат
- 15.03.16 09:24#7от: Как приготвяте каймата за кюфтета на скара и за пържени кюфтета?правя ги едни и същи, казват че за скара ако са ще лепне от хляба, но не е така.ОтговорОтговор с цитат
- 28.04.16 08:46#8от: Как приготвяте каймата за кюфтета на скара и за пържени кюфтета?За скарата слагам каймата, лук и подправки, а за пържене добавям още галета и яйце.ОтговорОтговор с цитат
- 28.04.16 08:49#9от: Как приготвяте каймата за кюфтета на скара и за пържени кюфтета?Ами то е ясно,готвачите си знаят.Няма две мнения по въпроса.ОтговорОтговор с цитат
- 19.06.16 10:35#10от: Как приготвяте каймата за кюфтета на скара и за пържени кюфтета?Както вие го правите.Така ми е най - вкусно.ОтговорОтговор с цитат
- 12.10.16 07:09#11от: Как приготвяте каймата за кюфтета на скара и за пържени кюфтета?яйца, галета, стар хляб, лук, черен пипер, червен пипер, сол, чубрица, кимионОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest