- 17.02.16 02:28#1За хляба ни или как се храни българинът?В храната на българина присъства много хляб и тестени изделия. Да, и нашите баби и дядовци са се хранили така. Но според мен, хлябът, който се предлага по магазините има много набухватели, брашната не са така качествени и това води до затлъстяване.
Прекалената консумация на тлъсти меса, в съчетание с много хляб...Ужас!!!ОтговорОтговор с цитат - 01.03.16 12:14#2от: За хляба ни или как се храни българинът?права си Веселина , докато има хора които закусват плодове или мюсли ние сме на баници и кифлиОтговорОтговор с цитат
- 11.03.16 01:40#3от: За хляба ни или как се храни българинът?в ограничени количества няма как да е вредно. освен това на пазара има голямо разнообразие. има много хубави със семена и без бяло брашноОтговорОтговор с цитат
- 11.03.16 04:10#4от: За хляба ни или как се храни българинът?Определено българина консумира много хляб и тестени изделия - банички, кифли, бухти и други. Аз също понякога хапвам мюсли на закуска, но друго си е нещо вкусно тестено току що изпечено.ОтговорОтговор с цитат
- 12.03.16 05:05#5от: За хляба ни или как се храни българинът?Аз точно за това искам да си купя хлебопекарна и да си правя вкъщи хлябОтговорОтговор с цитат
- 20.04.16 04:11#6от: За хляба ни или как се храни българинът?Така е права си Веселина, вече всичко не е като едно време, вече всичко е "изкуствено", ако мога така да се изразя.ОтговорОтговор с цитат
- 29.04.16 09:17#7от: За хляба ни или как се храни българинът?Без хляб на масата не се сяда,семейството ми не може без негоОтговорОтговор с цитат
- 29.04.16 09:22#8от: За хляба ни или как се храни българинът?Аз наблягам на хляб 100 зърна (пише че е без брашно и всъщност не се знае колко е изкуствен и фалшив) и пълнозърнести. Но останалите в къщи ядат бял хляб. То и аз на питка не отказвам, и добре че по-рядко правя...Иначе най-голямата ми слабост са тестени - всякакви банички, гюзлеми, кифли и прочие. Гледам уж да ги ограничавам.ОтговорОтговор с цитат
- 19.06.16 10:31#9от: За хляба ни или как се храни българинът?Тестени закуски домашно приготвени всики вкъщи обичаме.Хляб ядем много малко - почти винаги бял.Според това което чета на много места - не е полезен.ОтговорОтговор с цитат
- 19.06.16 11:51#10от: За хляба ни или как се храни българинът?Не ядем много хляб, а аз почти никакъв. Често и хвърлям, защото точно след два дни той вече е мухлясал. Не сме по хляба, а ако искам качествен хляб си го приготвям сама.ОтговорОтговор с цитат
- 20.06.16 09:51#11от: За хляба ни или как се храни българинът?Хляб си приготвяме понякога в хлебопекарна. Но да отбележа , че понеже е в пъти по - хубав от това което се купува от магазините, се изяжда неусетно.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest