- 26.02.16 02:04#1Тема за амарантСподелете идеи и рецепти за амарант във Вашата кухня?
Допада ли Ви вкуса му ? До сега единствено съм използвала амарант в супи.
ПоздравиОтговорОтговор с цитат - 01.03.16 12:05#2от: Тема за амарантдо сега не съм ползвала,дори не знам какъв миу е вкусаОтговорОтговор с цитат
- 20.04.16 04:06#3от: Тема за амарантНе съм използвал.ОтговорОтговор с цитат
- 29.04.16 08:16#4от: Тема за амарантЩе следя темата,интересно ми стана как и за какво се използваОтговорОтговор с цитат
- 29.04.16 08:31#5от: Тема за амарантНе бях чувала за това и попрочето това-онова. Вечно неувяхващо цвете.Семената му се смилат на брашно, пукат се пуканки. Добавя се в супи и яхнии. Действа сгъстяващо. Правят се и макаронени изделия.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest