Тема за амарант

  • 26.02.16 02:04#1МаринаМаринаНовакРегистрация: 21.09.12Град: ПловдивОтговори: 11Тема за амарантСподелете идеи и рецепти за амарант във Вашата кухня?
    Допада ли Ви вкуса му ? До сега единствено съм използвала амарант в супи.

    Поздрави
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.03.16 12:05#2Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Тема за амарантдо сега не съм ползвала,дори не знам какъв миу е вкусаОтговорОтговор с цитат
  • 20.04.16 04:06#3Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Тема за амарантНе съм използвал.ОтговорОтговор с цитат
  • 29.04.16 08:16#4Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Тема за амарантЩе следя темата,интересно ми стана как и за какво се използваОтговорОтговор с цитат
  • 29.04.16 08:31#5Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Тема за амарантНе бях чувала за това и попрочето това-онова. Вечно неувяхващо цвете.Семената му се смилат на брашно, пукат се пуканки. Добавя се в супи и яхнии. Действа сгъстяващо. Правят се и макаронени изделия.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest