- 01.03.16 02:06#1Дайте рецептите си за консервиран Зелен фасулПредложете идеи за консервиране на зеления фасул в буркани. ОтговорОтговор с цитат
- 01.03.16 08:07#2от: Дайте рецептите си за консервиран Зелен фасулНякои първо го бланшират, аз не. Измивам го,изчиствам го, нарязвам го на парчета и го натъпквам в буркани. Слагам 1ч.л. сол и пълня буркана с вода. Затварям здраво с капачка и изварявам, като трябва да ври хубаво два часа, защото ако е по-малко има опасност да се развалят.ОтговорОтговор с цитат
- 24.03.16 10:48#3от: Дайте рецептите си за консервиран Зелен фасулАз никога не съм консервирала зелен фасулОтговорОтговор с цитат
- 13.04.16 07:19#4от: Дайте рецептите си за консервиран Зелен фасулНай-добре във фризера полу готовОтговорОтговор с цитат
- 14.04.16 08:31#5от: Дайте рецептите си за консервиран Зелен фасулаз си го правя като супа с всички подправки, в буркана слагам повечко фасул с малко бульон, запечатвам и варя за около 15 мин. зимата само си отварям буркана, малко вода, запръжка и вечерята е готова. много е подходящо ако намаш много време за готвене.ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 01:08#6от: Дайте рецептите си за консервиран Зелен фасулКупувам си от магазина и до сега не съм консервирал.ОтговорОтговор с цитат
- 23.06.16 11:19#7от: Дайте рецептите си за консервиран Зелен фасулНие го консервираме , бланширан в пликчета и във фризера.ОтговорОтговор с цитат
- 30.07.16 09:10#8от: Дайте рецептите си за консервиран Зелен фасулникога не консервирам в буркани зелен фасул ,само го бланширам ,отцеждам и в торбички във фризераОтговорОтговор с цитат
- 31.08.16 02:45#9от: Дайте рецептите си за консервиран Зелен фасулпочистен, измит, нарязан на парченца се слага зеления фасул в буркани, слага се сол 1-2 ч.лъжички , половин домат червен и се налива вода. Запечатват се капачките и се вари , да се стерилизира .ОтговорОтговор с цитат
- 15.10.16 09:11#10от: Дайте рецептите си за консервиран Зелен фасулЗдравейте измивате зеленият фасул измивате бурканите нарязваме или начупвате фасула на парчета и го слагате в бурканите-после добавят по 1-лъжица сол в всеки буркан-добавят в всеки буркан бода до резката и затваряте с капачка после варите и готово.Мога да кажа още една рецепта за консервиране на зелен боб измивате и нарязвате зеленият боб и го слагате в пликчета за фризер затваряте пликчетата и слагате в фризера зимата си отваряте и си готвите. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest