- 16.03.16 09:53#1Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Всяка държава има свойте традиционни ястия,продукти,подправки начини на приготвяне.Коя според вас е най- богатата и разнообразна кухня.ОтговорОтговор с цитат
- 17.03.16 08:26#2от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Да всички сме малко или много патриоти ,но все пак...Като асортимент от продукти,подправки и т.н.ОтговорОтговор с цитат
- 18.03.16 08:31#3от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Италиаската и мексиканската. Първата ,защото техните традиционни ястия (паста и пица) са ми любими,а втората заради тяхните подправки-пикантни,лютиви...ОтговорОтговор с цитат
- 18.03.16 08:45#4от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?харесвам италианската ,но и българската е богата на вкусове и много разнообразна и си ми харесва Както се казва -наше лошо няма ОтговорОтговор с цитат
- 27.03.16 01:00#5от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Френската–най-хубавите сладкиши са френските и българската разбира се –от нашето по-добро няма .ОтговорОтговор с цитат
- 15.04.16 06:13#6от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Според мен италианската кухня.ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 07:31#7от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Не мисля, че някой може да даде еднозначен отговор на този въпрос.ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 08:51#8от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Българската разбира се-смесица от турска,румънска,сръбска.ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 09:40#9от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Според мен - италианската и южноамериканската ОтговорОтговор с цитат
- 05.05.16 03:02#10от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?италянската, но и българската кухня е доста разнообразна.ОтговорОтговор с цитат
- 09.05.16 02:07#11от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?българската ни кухня си е разнообразна и богата, твърдо съм ЗА нея... ))ОтговорОтговор с цитат
- 22.06.16 12:25#12от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Според мен aзиатската кухня е една от най- разнообразните и най здравословните. Имат огромно богатство от подправки, плодове, зеленчуци, риба, морски дарове... дори и някои насекоми.ОтговорОтговор с цитат
- 22.06.16 05:36#13от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Средиземноморската кухня ми е любима. Българска......ами по скоро - не. Интересно кое ли е българско ястие, смесица от гръцка и турска определено. Един таратор остава и то с вода, ами няма такова нещо никъде,... вода, кис. мляко и краставица..... Има го разбира се при гърци и турци, но без водата.ОтговорОтговор с цитат
- 24.06.16 09:22#14от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Италианска, турска и българска обединяваща всички краища. За тези мога да кажа, защото с тях съм запозната и правя.ОтговорОтговор с цитат
- 26.07.16 10:10#15от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Мексиканската е разнообразна, но се иска здрав коремОтговорОтговор с цитат
- 18.09.16 09:58#16от: Коя е най-богатата и разнообразна кухня според вас?Може би турската.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest