- 18.03.16 04:41#1Ползвате ли бадемов марципан?Ползвате ли бадемов марципан при направа на сладкиши и какво ви е мнението за него като цяло. Аз много харесвам вкуса му във всякакъв вид ОтговорОтговор с цитат
- 19.03.16 02:38#2от: Ползвате ли бадемов марципан?Не ползвам .ОтговорОтговор с цитат
- 23.03.16 01:36#3от: Ползвате ли бадемов марципан?И аз не ползвам, но трябва да се пробваОтговорОтговор с цитат
- 24.03.16 10:18#4от: Ползвате ли бадемов марципан?Не ползвамОтговорОтговор с цитат
- 26.03.16 11:54#5от: Ползвате ли бадемов марципан?Да, често използвам бадемов марципан при направата на някои сладки. Много е вкусен и сладкишите изглеждат с него по един по-различен начин, по-хубав вкус имат. Не винаги се намира и затова мога и сама да го приготвя и да имам винаги на разположение от него. Държа го в фризера оформен на по-дълга пръчка. Издържа много време по този начин.ОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 12:02#6от: Ползвате ли бадемов марципан?мари14, а знаеш ли къде обикновено го зареждат? Питах в Лидъл и Кауфланд, но ми казаха, че нямат. Май ще правя опит и в Метро и дано да е успешен.ОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 12:24#7от: Ползвате ли бадемов марципан?Здравей, Марина!
За съжаление от много време няма и затова си го правя сама.
200 г бадеми минати през блендер на пух
80-130 г пудра захар
3 с.л. вода - или един белтък, но аз предпочитам да е с вода, защото го правя за ползване за дълго време
1 капка бадемов екстракт
В купа се смесват сухите съставки, добавя се водата и се омесва тесто което трябва да е гладко и хомогенно. Оформям го на руло ,завивам го във фолио и това е. Държи се на прохладно място. На пук на всички правила аз го държа във фризира и когато ми трябва го вадя размразявам и ползвам.
Източник: блог на Мария Митева
Бадемов марципан може да има в магазин за сладкарски консумативи на ул. "Неоф. Рилски" 58 - София. Не съм купувала и не мога да кажа качеството му какво е, но там по принцип има прекрасни неща и аз от там пазарувам.ОтговорОтговор с цитат - 31.03.16 02:22#8от: Ползвате ли бадемов марципан?Благодаря за споделената рецепта. Вече не живея в София и няма как да ида до този магазин, така че май и аз ще мина на домашно направен
Така е с хубавите неща...или ги развалят или ги спират.ОтговорОтговор с цитат
- 06.04.16 09:40#9от: Ползвате ли бадемов марципан?Обичам обичам обичам
и много често използвам го
ОтговорОтговор с цитат
- 20.04.16 03:19#10от: Ползвате ли бадемов марципан?Не съм пробвалаОтговорОтговор с цитат
- 23.04.16 04:51#11от: Ползвате ли бадемов марципан?Не съм ползвал.ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 07:57#12от: Ползвате ли бадемов марципан?Благодаря на мари14 за рецептата.ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 10:55#13от: Ползвате ли бадемов марципан?Гери-Аня, удоволствието беше мое.ОтговорОтговор с цитат
- 22.07.16 04:08#14от: Ползвате ли бадемов марципан?какви рецепти има с бадемов марципанОтговорОтговор с цитат
- 25.07.16 06:20#15от: Ползвате ли бадемов марципан?купихме бадемов марципан преди време , беше на топченца и така хапнахме, хареса ниОтговорОтговор с цитат
- 25.07.16 08:11#16от: Ползвате ли бадемов марципан?само съм чувала за него ,никога не съм опитвала как е на вкусОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest