- 21.03.16 10:12#1Сух или пресен магданоз?Какъв магданоз предпочитате, сух или пресен? Аз предпочитам сухия, ароматен си е, а и може да седи по дълго време, докато пресния бързо увяхва.ОтговорОтговор с цитат
- 07.04.16 08:50#2от: Сух или пресен магданоз?Че ,той сухия магданоз няма никакъв аромат.На пазара има целогодишно за тези които нямат градинки.ОтговорОтговор с цитат
- 13.04.16 07:22#3от: Сух или пресен магданоз?Аз предпочитам пресен,никога не съм ползвала сухОтговорОтговор с цитат
- 27.04.16 03:24#4от: Сух или пресен магданоз?Пресния е за предпочитане, но ползвам по-често сух.ОтговорОтговор с цитат
- 28.04.16 10:50#5от: Сух или пресен магданоз?Винаги имам пресен, това е най-ползваната от мен подправка. Сухият не ми е толкова ароматен.ОтговорОтговор с цитат
- 28.04.16 11:07#6от: Сух или пресен магданоз?Само пресен целогодишноОтговорОтговор с цитат
- 15.06.16 09:57#7от: Сух или пресен магданоз?Пресен само когато го има в градината /в градината имам само подправки/ т.е в даденият сезон.Сух и замразен от фризера през останалото време.ОтговорОтговор с цитат
- 02.09.16 09:09#8от: Сух или пресен магданоз?Ползвам пресен и замръзен при приготвяне на ястия.ОтговорОтговор с цитат
- 19.09.16 12:29#9от: Сух или пресен магданоз?Предпочитам пресния, когато имам в повече, режа на ситно и замразявам в кутии от маргаринОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest