- 31.03.16 03:39#1Как да направя Самардала?Помагайте....Как да си направя суха подправка от самардала? Дали да го оставя просто да си изсъхне и след това да го стрия или да го нарежа и да го изсуша на фурна примерно.ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 12:52#2от: Как да направя Самардала?Остави го да изсъхне и след това стрий и го съхраняваш на сухо мястоОтговорОтговор с цитат
- 14.05.16 04:38#3от: Как да направя Самардала?Най-добре е да го оставиш да изсъхне, както казва Соня.ОтговорОтговор с цитат
- 13.09.16 12:16#4от: Как да направя Самардала?Колежката ми прави но само като слушам и ми се отяде. Стривала дивия чесън тоест самардалата и се правел на кашичка с вода и сол не съм сигурна точно после съхнел така и като изсъхне на слънце се стривал. ОтговорОтговор с цитат
- 13.09.16 12:55#5от: Как да направя Самардала?Аз също съм правила точно така. Прави се на кашичка, добавя се сол и се сущи. Рецептата съм научила от моята вайка.ОтговорОтговор с цитат
- 13.09.16 06:10#6от: Как да направя Самардала?Товае едно от нещата което още не съм пробвала да направя.ОтговорОтговор с цитат
- 13.09.16 08:27#7от: Как да направя Самардала?не съм правила ,но мисля че ще стане като се суши чубрица или гьозум После се стрива и смесва с други любими подправкиОтговорОтговор с цитат
- 13.09.16 01:36#8от: Как да направя Самардала?свежите листа самардала се измиват, нарязват се , смилат се с машинка за месо и се подправя със ситна сол на вкус, суши се , и когато вече е добре изсъхнала се стрива или счуква финоОтговорОтговор с цитат
- 13.09.16 03:12#9от: Как да направя Самардала?Самардалата не ми е от любимите подправки-мирише ми неприятно,но пък ми беше интересно да разбера как се приготвя.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest