Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Как да направя Самардала?

Как да направя Самардала?

  • 31.03.16 03:39#1Yana G.Yana G.ГотвачРегистрация: 01.02.16Град: ВарнаОтговори: 331Как да направя Самардала?Помагайте....Как да си направя суха подправка от самардала? Дали да го оставя просто да си изсъхне и след това да го стрия или да го нарежа и да го изсуша на фурна примерно.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.04.16 12:52#2СоняСоняЧиракРегистрация: 14.01.16Град: ЛомОтговори: 89от: Как да направя Самардала?Остави го да изсъхне и след това стрий и го съхраняваш на сухо мястоОтговорОтговор с цитат
  • 14.05.16 04:38#3Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвачРегистрация: 10.01.16Град: ЛомОтговори: 574от: Как да направя Самардала?Най-добре е да го оставиш да изсъхне, както казва Соня.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.16 12:16#4Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Как да направя Самардала?Колежката ми прави но само като слушам и ми се отяде. Стривала дивия чесън тоест самардалата и се правел на кашичка с вода и сол не съм сигурна точно после съхнел така и като изсъхне на слънце се стривал. ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.16 12:55#5Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Как да направя Самардала?Аз също съм правила точно така. Прави се на кашичка, добавя се сол и се сущи. Рецептата съм научила от моята вайка.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.16 06:10#6Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: Как да направя Самардала?Товае едно от нещата което още не съм пробвала да направя.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.16 08:27#7ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Как да направя Самардала?не съм правила ,но мисля че ще стане като се суши чубрица или гьозум После се стрива и смесва с други любими подправкиОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.16 01:36#8Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Как да направя Самардала?свежите листа самардала се измиват, нарязват се , смилат се с машинка за месо и се подправя със ситна сол на вкус, суши се , и когато вече е добре изсъхнала се стрива или счуква финоОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.16 03:12#9Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър ШефРегистрация: 17.12.15Град: МездраОтговори: 192от: Как да направя Самардала?Самардалата не ми е от любимите подправки-мирише ми неприятно,но пък ми беше интересно да разбера как се приготвя.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest