- 30.04.16 04:08#1Готвили ли сте агнешки котлети?Готвили ли сте агнешки котлети и как? Нарязани или цели? За първи път днес готвих и ги готвих цели. Така видях че правят в MasterChef... да ама обаче като дойде времето да ги нарежа и голям зор видях...Сигурно си има някаква техника. Не съм видяла в MasterChef някой като мен с пот на чело да се мъчи да нареже котлетите когато станат готови. Бях ги застъпила имам чувство с крак...ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 06:34#2от: Готвили ли сте агнешки котлети?Не съм.Никъде в моя град не продават котлети с оголени кокалчетата,а нямам време аз да си ги глася така.Виждала съм в нета как става номера.Оравя само бут и то го режа на парчета,а не цял. Обичам го препечено,Така гурме розово хич не ми е по вкуса ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 06:49#3от: Готвили ли сте агнешки котлети?Хи хи като се има предвид че навсякъде в готвеното сложих по някоя минута от мен че и аз кървави не ги обичам в интерес на истината на вкус добре и не е сурово...ама рязането ме съсипа просто.ОтговорОтговор с цитат
- 02.05.16 12:29#4от: Готвили ли сте агнешки котлети?Агнешко котлети правя на ребровия тиган. Много бързо стават. Измивам и попивам в дом. хартия. . Тъй като агнешкото съдържа повече вода се намаслява ребровия тиган с повече масло, агнешко се готви само с масло и поставям котлетчетата да се запържат. В началото водата им започва за извира, а после започват да се запържват. Обръщам ги и от другата страна. Готвя до готовност. Това е. Гарнитура.ОтговорОтговор с цитат
- 02.05.16 12:29#5от: Готвили ли сте агнешки котлети?За жалост агнешки котлети не съм правила ,нито ги обичам нито някой в къщи ще ги яде На гости съм хапвала и не са лоши ,но определено мога и без тях Затова и не търся рецепти как се приготвят ,а и нямаме магазин от които да се купятОтговорОтговор с цитат
- 05.05.16 02:43#6от: Готвили ли сте агнешки котлети?Не съм правила, дори в нашия град не съм виждала по-магазините!ОтговорОтговор с цитат
- 05.05.16 02:48#7от: Готвили ли сте агнешки котлети?не съм правилаОтговорОтговор с цитат
- 09.05.16 01:58#8от: Готвили ли сте агнешки котлети?Винаги когато съм приготвяла агнешко месо е било в нарязан вариант. Ако не на порции, то поне на средни парчета, така че по-лесно да може да се "справим" с него след като се изпече.ОтговорОтговор с цитат
- 22.05.16 04:24#9от: Готвили ли сте агнешки котлети?На мен лично по- ми е удобно и предпочитам да приготвям агнешките котлети на порции. Правя ги на грилтиган, също и във фурната в тавичка. Определено по-изпечени по-ми харесват и при сервиране трябва да са с някакъв сос, по си вървят.ОтговорОтговор с цитат
- 22.05.16 04:48#10от: Готвили ли сте агнешки котлети?Агнешки котлети или месо,обикновено готвя във фурната или в тенджерата под налягане.Но,чак така като в телевизионното предаване не съм приготвяла.ОтговорОтговор с цитат
- 22.05.16 04:59#11от: Готвили ли сте агнешки котлети?Не е никак трудно да си оголите сами кокалчетата, в предаването Мастършеф доста пъти показаха как става. Уникално вкусни са.ОтговорОтговор с цитат
- 22.05.16 06:23#12от: Готвили ли сте агнешки котлети?То проблемът не беше в оголването а в нарязването. Реших цяло парче с 4 котлетчета да го сготвя и после да нарежа ( така ставало по-крехко).Обаче толкова е трудно, че ми трябваше сатърче. Възможно е костта която ги съединява да е била по-дебела, обаче голям зор видях докато ги нарежа. Изпада ми билковата коричка и ги насякох грозно от зор. Това имах предвид, че в Мастър шеф не съм видяла някой да си е застъпил с крак котлетите и да се пъне при рязането на вече сготвени котлети Следващият път ще разпитам в месарницата, че тези майка ги беше купила, и аз за пръв път готвих агнешки котлетчета и представа си нямам как се режат, но не е възможно да е толкова трудно.ОтговорОтговор с цитат
- 09.09.16 12:01#13от: Готвили ли сте агнешки котлети?Обикновено приготвям цяла плешка, с подправки, завита с фолио и доста печене.ОтговорОтговор с цитат
- 09.09.16 12:30#14от: Готвили ли сте агнешки котлети?Да готвила съм има си тънкости но ако не се справите първия път, втория ще успеете. Стават уникални на вкус и са много крехки.ОтговорОтговор с цитат
- 09.09.16 09:53#15от: Готвили ли сте агнешки котлети?Не съм приготвяла,по скоро ми харесва плешка,бутче или печено цяло агне.ОтговорОтговор с цитат
- 09.09.16 06:03#16от: Готвили ли сте агнешки котлети?миналата година правихме агнешка плешка под фолио по празниците ,не беше лошо ,но само моя мъж си го яде ))ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest