- 27.05.16 09:03#1Търся идеи за десерти с ягодиТъй като сме в сезон на ягодите, а моите ми дойдоха повечко тази година търся интересни и различни рецепти как да ги приготвя преди да се развалят. Направих зимнина и не искам повече да консервирам, така че ще разчитам на вас за по-оригинални рецепти.ОтговорОтговор с цитат
- 23.06.16 11:53#2от: Търся идеи за десерти с ягодиАз скоро си направих, по идея на човек от форума, десерт от кисело мляко, ягоди, разтопен мед и орехи . Става лек и хубав летен десерт.ОтговорОтговор с цитат
- 03.07.16 02:32#3от: Търся идеи за десерти с ягодиЩе опитам днес, изредените са любимте съставки на дъщеря ми само дето вече ни свършиха ягодите та ще бъде с малини закуската й следобяд.ОтговорОтговор с цитат
- 06.07.16 09:35#4от: Търся идеи за десерти с ягодиЯгодите се ползват в много десерти Може само с кисело мляко ,захар и нарязани ягоди пак е свежо и вкусно АЗ правя сладко ,сок ,смути ,сладкиши и млечни десертиОтговорОтговор с цитат
- 06.07.16 10:06#5от: Търся идеи за десерти с ягодиМного харесвам ягоди със сладоледОтговорОтговор с цитат
- 05.08.16 10:43#6от: Търся идеи за десерти с ягодиНай-хубавия десерт с Ягоди е смачкани ягоди с малко захар, стига д анямате проблем с приема на захарОтговорОтговор с цитат
- 16.07.18 03:05#7от: Търся идеи за десерти с ягодиЯгодов кекс
Ягодови трюфели
Поп тартове с ягодиОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest