- 17.06.16 07:42#1Каква марка брашно ползвате?Каква марка брашно ползвате? Най - доволни от качеството на коя марка брашно сте при направата на тестени неща и сладкиши?Моля споделете вида и марката. Нека обменим мнение.
Аз лично харесвам "София мел" в неговите видове "Класик" и "Екстра". Ползвам ги от доста години. С тях правя кексове, сладки мъфини, дребни сладки, сладкиши и др.; тестени неща - закуски, кифлички, сиренки, солени мъфини и др. От него стават и много хубави видове хлебчета, пити.
Според мен е качествено и се меси добре.За направата на тези изкушения трябва хубаво брашно.
Също от тази марка ползвам "За козунаци" с което правя тях и кифлички също.
Ползвала съм само веднъж "Ола" и "Типово" и също ги харесах.
Запасявам се в къщи със стек от пакети брашно по 1 кг. от "Класик" или "Екстра" /купувам когато ги вида в намаленията в някой от големите супермеркети/, защото у дома се хапват много такива неща от горе изброените, а и обичам да правя.
В редки случаи, когато нямам си купувам от кварталното магазинче 1г. каквото има.ОтговорОтговор с цитат - 08.01.17 10:19#2от: Каква марка брашно ползвате?София мел и Кристера.ОтговорОтговор с цитат
- 28.06.23 12:41#3от: Каква марка брашно ползвате?"София мел"ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest