- 05.07.16 10:19#1Как да готвя сух грах?За готвене използвам консервиран или замразен грах. Кой е готвил сух грах, трябва ли предварително да се накисва както фасула за няколко часа във вода преди да сготвим? Лесно ли се сварява .ОтговорОтговор с цитат
- 19.09.16 03:03#2от: Как да готвя сух грах?Изглежда никой не е готвил сух грах , но предполагам, че ще трябва предварително да се накисва, както фасулаОтговорОтговор с цитат
- 06.10.16 10:00#3от: Как да готвя сух грах?Накисва се като боба от вечерта и първата вода като заври се слага сода от нея бързо се сварява после.ОтговорОтговор с цитат
- 06.10.16 03:17#4от: Как да готвя сух грах?Много БлагодаряОтговорОтговор с цитат
- 06.10.16 03:30#5от: Как да готвя сух грах?Ако има и друг начин някой да сподели.ОтговорОтговор с цитат
- 06.10.16 08:15#6от: Как да готвя сух грах?Пресен грах съм готвила ,но сух още не съм Предполагам ,че щом е сух се накисва и после лесно се вари ,нещо като с кафявия ориз ха ха голямо сравнение направих ОтговорОтговор с цитат
- 07.10.16 03:44#7от: Как да готвя сух грах?И аз го накисвам от предната вечер.ОтговорОтговор с цитат
- 16.01.21 09:07#8от: Как да готвя сух грах?Готвя сух жълт грах. Аз не го накисвам предварително.Отбелязвам само, че го готвя в мултикукър!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest