- 21.07.16 10:48#1Готвите ли на сач?Готвите ли на сач?Интересуваме по-скоро как се използва?Загрява се на котлон или направо във фурната?Продуктите претърпяват ли някаква предварителна подготовка?ОтговорОтговор с цитат
- 21.07.16 07:49#2от: Готвите ли на сач?Помазвам сача със олио и слагам на котлона,след това и зеленчуците. Не съм приготвяла до сега сач във фурната.ОтговорОтговор с цитат
- 13.01.17 08:23#3от: Готвите ли на сач?Аз също готвя с сач на котлона. Но при него има малко особености трябва първо да се загрее на по слаб огън котлона и после да се увеличи за да се предотврати напукване. Месото и зеленчуците се слагат сурови нарязани или на по едро, с обилно количество мазнина, аз подхлупвам отгоре с тава за да се задуши. Хубаво е при сача , че ястието остава дълго време топло. И другата особеност е че ако не е гланциран след ядене трябва да се мие веднага, а не да се оставя да се закусва с вода за по лесно измиване, защото водата може за го прояде и отново да се напука. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest