- 21.07.16 07:29#1Колко често приготвяте нови храни?Интересно е да се опитват непознати храни , така имаме шанса да открием нови любими неща за хапване Обичате ли да приготвяте нови храни Да си призная като видя нещо интересно и искам да опитам как е на вкус Понякога става ,друг път не но винаги търся нещо ново,а при вас как е ? ОтговорОтговор с цитат
- 25.09.16 10:40#2от: Колко често приготвяте нови храни?В последно време рядко. Тъй като не разполагам с много време напоследък.ОтговорОтговор с цитат
- 26.09.16 10:29#3от: Колко често приготвяте нови храни?Обичам да приготвям нови и интересни рецепти-правя го доста често. ОтговорОтговор с цитат
- 26.09.16 10:34#4от: Колко често приготвяте нови храни?Поне през ден правя нещо ново което съм чула или сама съм решила да изпробвам.ОтговорОтговор с цитат
- 01.10.16 06:47#5от: Колко често приготвяте нови храни?Когато имам повече свободно време експериментирам ОтговорОтговор с цитат
- 30.11.19 01:40#6от: Колко често приготвяте нови храни?Има толкова много неща за опитване, пе един живот не стига. Почти всеки път когато готвя е нещо ново за мен.ОтговорОтговор с цитат
- 07.01.20 01:49#7от: Колко често приготвяте нови храни?Готвенето е моята страст и постоянно чета, гледам и се информирам за нови рецепти и вкусове. Интересувам се както от българска така и от чуждестранна кухня.ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.20 01:55#8от: Колко често приготвяте нови храни?От както се регистрирах в сайта, почти все ден приготвям нещо ново. Извира рецепта и действам.ОтговорОтговор с цитат
- 21.01.20 10:10#9от: Колко често приготвяте нови храни?Почти всеки ден приготвям нещо ново. Харесва ми да опитвам! Ако ми хареса,повтарям! Телефона ми е пълен със запаметени рецепти,чакащи своето осъществяване. И въпреки,че готвя всеки ден за обяд и вечеря не мога да ги свърша. ОтговорОтговор с цитат
- 08.07.23 04:50#10от: Колко често приготвяте нови храни?РядкоОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest