- 21.07.16 10:48#1Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябНаскоро четох, че бакпулверите не са много полезни и е по- добре да използваме сода за хляб . На какво мнение сте, да не използваме ли или да ползваме бакпулвер?ОтговорОтговор с цитат
- 30.07.16 10:21#2от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябаз ползвам и двете без притеснения ,но клоня повече към содата защото тя е по полезна
ОтговорОтговор с цитат
- 05.08.16 10:10#3от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябАз ползвам и двете, но смятам, че по - добре е бакпулвера.ОтговорОтговор с цитат
- 06.08.16 09:57#4от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябскоро четох че бакпулвера е не само за торти и сладкиши ,с него се мият зъбите Четката се топи в бакпулвера и се търка на зъбите ,стават чисти и бели, още не съм опитала ,ако някой го е правил нека сподели
ОтговорОтговор с цитат
- 06.08.16 11:43#5от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябне съм пробвала, но дали не уврежда емайлаОтговорОтговор с цитат
- 08.08.16 04:00#6от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябАз използвам и двете. А относно споменатото в по - горният пост , съм чувала / и дори пробвала/ да мия зъбите си със сода за хляб/ а не с бакпулвер/ . Тя спомага за тяхното избелване.ОтговорОтговор с цитат
- 30.08.16 03:50#7от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябПавя сладкиши и закуски и с бакпулвер и сода.Повечето от изпитаните ми рецепти са с бакпулвер.ОтговорОтговор с цитат
- 23.09.16 08:47#8от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябПолзвам и двете.Зависи от това какво ще приготвям.ОтговорОтговор с цитат
- 23.09.16 09:19#9от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябИзползвам предимно бакпулвер,освен ако рецептата не изисква използването на сода
ОтговорОтговор с цитат
- 23.09.16 09:45#10от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябПоследно време използвам сода за хляб и лимонтозу 1к.+1 к лъжички.ОтговорОтговор с цитат
- 24.09.16 06:15#11от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябСъс содата за хляб, също ли хубаво бухва тестотоОтговорОтговор с цитат
- 24.09.16 08:43#12от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябИзползвам и двете, зависи какво ще приготвям.ОтговорОтговор с цитат
- 09.10.16 09:31#13от: Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хлябНай- често използвам бакпулвер, а когато нямам и имам сода и лимонтозу ги смесвам и се получава бакпулверОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest