- 01.08.16 03:15#1Сладка без бяла захар?Искам да попитам някой приготвял ли е сладка без традиционната бяла захар? Примерно с кафява захар или подсладители? Какво количество използвате и има ли разлика във вкуса?ОтговорОтговор с цитат
- 03.08.16 09:33#2от: Сладка без бяла захар?bananka :Искам да попитам някой приготвял ли е [сладка] без традиционната бяла захар? Примерно с кафява захар или [подсладители]? Какво количество използвате и има ли разлика във вкуса?
Въпросът ви е много относителен Винаги можете да сложите захар, в зависимост от вкуса.
Приготвяла съм много видове сладка, като някои съвсем без захар - например сливите нямат нужда от захар,
както и редовно си приготвям сладко от замразени плодове без захар, за директна консумация или 2,3 дни може да издържи в хладилника, други с малко захар. Зависи какво обичате.
Моето любимо сладко е 1 кофа вишни с една чаша захар Същото важи и за кафявата захар.
Успех!ОтговорОтговор с цитат - 03.08.16 09:58#3от: Сладка без бяла захар?Благодаря за отговора ви. Напоследък се замислям за по здравословно хранене като избягвам бялата захар.ОтговорОтговор с цитат
- 04.08.16 06:19#4от: Сладка без бяла захар?Предпочитам бялата захар вместо всякакви там искуствени подсладители.Просто трябва да се консумира с мярка.ОтговорОтговор с цитат
- 13.09.16 12:12#5от: Сладка без бяла захар?С бялата захар сладката стават най сполучливи, не разчитам на разни подсладители. Имах случай да се развали и повече не повтарям.ОтговорОтговор с цитат
- 13.09.16 12:58#6от: Сладка без бяла захар?С подсладители не, но с кафява захар да. Прибавям и бяла захар. Просто комбинирам едната с другата, но пак зависи от това, което приготвям.ОтговорОтговор с цитат
- 13.09.16 08:29#7от: Сладка без бяла захар?не съм правила сладко без захар ,но определено с кафява ще е хубаво и с аромат но няма да е за всеки вкус ОтговорОтговор с цитат
- 13.09.16 08:43#8от: Сладка без бяла захар?С подсладител.ОтговорОтговор с цитат
- 14.09.16 01:32#9от: Сладка без бяла захар?с подсладител мисля че няма да е по-здравословно от бялата захар , по скоро ще е предпочитан от хора със заболявания ...ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest