- 03.08.16 12:01#1Как най-добре да съхраним магданоз за цялата годинаОт личен опит мога да споделя, че най-добрият начин на съхранение на подобни ароматни подправки става като се закупят когато им е сезона и се нарежат на ситно, след което се съхраняват във фризер. При нужда от подправката, се взима необходимото количество и останалото се връща за съхранение във фризера.ОтговорОтговор с цитат
- 05.08.16 05:49#2от: Как най-добре да съхраним магданоз за цялата годинаСъщото може да се направи и с копъраОтговорОтговор с цитат
- 05.08.16 09:39#3от: Как най-добре да съхраним магданоз за цялата годинаИ аз така си съхранявам магданоз и копър-във фризера. ОтговорОтговор с цитат
- 05.08.16 10:23#4от: Как най-добре да съхраним магданоз за цялата годинаИ аз по същият начин ги съхранявам.Правя ги на няколко малки пакетчета.ОтговорОтговор с цитат
- 07.08.16 02:32#5от: Как най-добре да съхраним магданоз за цялата годинапо същия начин приготвям за съхраняване и аз ,нарязан на ситно в торбичка и във фризера ,много лесно и удобно еОтговорОтговор с цитат
- 01.02.22 01:16#6от: Как най-добре да съхраним магданоз за цялата годинаИ аз нарязвам на ситно и в фризера. Не само магданоза и копър, девисил и джоджен също става. Както и сушен.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest