Gotvach.bg»Форум»Веган и Вегетарианска Кухня»Защо родители вегетарианци не позволяват на децата си сами да решат дали искат да са вегетарианци?
- 05.08.16 10:55#1Защо родители вегетарианци не позволяват на децата си сами да решат дали искат да са вегетарианци?Как едно дете с родители вегетарианци може да разбере вкуса на месото и да реши дали му харесва или не, ако родителите му вегетарианци са решили принудително да го правят вегетарианец. Познавам родители които позволяват на детето си да яде невегетарианска храна, и такива който твърдо са решили, че детето им няма нужда да се храни с месоОтговорОтговор с цитат
- 08.08.16 11:19#2от: Защо родители вегетарианци не позволяват на децата си сами да решат дали искат да са вегетарианци?И аз незнам до колко това е правилно, но определено хранителните навици се създават още от ранна детска възраст. Когато обаче това дете започне да посещава детска градина и после училище незнам как ще бъдат нещата, като се има предвид с какво се хранят с днешно време децата. А относно факта че винаги има храна която ние родителите не обичаме , то аз смятам че ако на детето му харесва то трябва да си я консумира и не бива да го ограничаваме в неговият избор на храна.ОтговорОтговор с цитат
- 18.09.16 03:36#3от: Защо родители вегетарианци не позволяват на децата си сами да решат дали искат да са вегетарианци?Няма значение какви са родителите ,децата сами трябва да избират своя път и своята храна Всеки трябва да слуша гласа на тялото си ,той говори много ,но ние сме слепи и глухи за това Когато го разберем вече е късно ОтговорОтговор с цитат
- 18.09.16 04:45#4от: Защо родители вегетарианци не позволяват на децата си сами да решат дали искат да са вегетарианци?Такива родите трябва да ги съдят как ще налагат мнението си, това е лудост.ОтговорОтговор с цитат
- 18.09.16 04:57#5от: Защо родители вегетарианци не позволяват на децата си сами да решат дали искат да са вегетарианци?И аз съм на мнение, че всеки човек сам трябва да си направи избораОтговорОтговор с цитат
- 18.09.16 05:26#6от: Защо родители вегетарианци не позволяват на децата си сами да решат дали искат да са вегетарианци?Децата трябва да се насочват,а не да им се налага.ОтговорОтговор с цитат
- 05.01.17 11:21#7от: Защо родители вегетарианци не позволяват на децата си сами да решат дали искат да са вегетарианци?Всеки човек трябва да шма право на избор и сам да прецени кое е най-добро за него самият, в това число и децата , а не само възрастните.ОтговорОтговор с цитат
- 16.03.19 06:46#8от: Защо родители вегетарианци не позволяват на децата си сами да решат дали искат да са вегетарианци?Не трябва да се налага или забранява месото на деца. Е определено съм на мнение че трябва да се ограничават някой неща и да се следи менюто на детето. Например това че му се яде чипс и шоколад не значи че трябва да му се дава винаги когато поиска. Но месото определено не трябва да се забранява . Психарска работа да огранчаваш по този начин детето си ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest