- 28.08.16 08:58#1Как да направя саламура за сирене?Получи се така, че се сдобих с повечко домашно сирене.Много е хубаво,но се опасявам,че ще се развали. Как да си приготвя домашна саламура? По-точно, какво е съотношението вода и сол?ОтговорОтговор с цитат
- 07.09.16 08:59#2от: Как да направя саламура за сирене?не ми се е налагало да правя саламура за сирене ,но съм чувала че се прави силна саламура от сол и вода ,като пуснеш едно кокоше яйце да потъне и само върха му да се вижда колкото 5 стотинки - голямо обяснение направих ,но виж и другите какво ще ти споделят ОтговорОтговор с цитат
- 07.09.16 09:42#3от: Как да направя саламура за сирене?Ние правим такава саламура от едра сол и вода но не трябва да е много солена като кусаш трябва да е солено но е горчиво от сол, също като пуснеш яйце трябва да не потъва.ОтговорОтговор с цитат
- 25.09.16 11:32#4от: Как да направя саламура за сирене?Сестра ми обикновено се занимава с приготвянето на саламура и доколкото си спомням се сваля нивото на солтана два пъти. Но незнам точното съотношение.ОтговорОтговор с цитат
- 04.02.20 01:11#5от: Как да направя саламура за сирене?Саламурата се прави от шест литра вода, в която се размива един кг морска трапезна сол. Тази рецепта я знам от бабата която ме научи да правя сирене, а тя цял живот се е занимавала с отглеждане на животни и преработване на млякото.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest