- 23.09.16 06:38#1Кой е използвал меласа в рецептиВ кулинарни предавания , готвачи използват в рецепти меласа. Какъв и е вкуса, полезна ли е меласата , замества ли захарта в рецептите и за предпочитане ли е да се използваОтговорОтговор с цитат
- 25.09.16 12:02#2от: Кой е използвал меласа в рецептиАз я ползвам в някои рецепти. Днес си купих отново , тъй като ми свърши предишното бурканче, Melassa 420 g - немска е. Подсладител е, биологичен продукт с високо съдържание на желязо и калций. Има на 100 г - 297 калории. Пускала съм рецепти с такъв продукт, защото така замествам златния сироп, той е от царевица , а на всякъде пише че е много вреден, защото е америкн. производство и вероятно е силно генно изменен, като продукт на царевицата. Меласата е тъмна на цвят, до тъмно кафяво или както има и тъмен мармалад , например от сини сливи. Такъв цвят има. Много е гъста, по гъста е и от мед.ОтговорОтговор с цитат
- 25.09.16 06:03#3от: Кой е използвал меласа в рецептиБлагодаря МарияОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest