- 03.10.16 05:28#1Използвате ли плода Нар в кулинарията?Използвате ли плода Нар в кулинарията, в какви ястия и как го обработвате? Аз никога не съм пробвала и не зная как точно се получава, заради многото и досадни семчици, които имат наровете. Иначе съм чувала, че в арабската кухня се използва много този плод.ОтговорОтговор с цитат
- 21.02.19 10:11#2от: Използвате ли плода Нар в кулинарията?Нар,авокадо и зелена салата са чудесно мезе за ракийкаОтговорОтговор с цитат
- 08.03.20 08:00#3от: Използвате ли плода Нар в кулинарията?Използвам го за някои десерти и в салати също слагам.ОтговорОтговор с цитат
- 17.03.20 01:58#4от: Използвате ли плода Нар в кулинарията?Сокът от нар се добавя при задушаване на месо, както и при печене на домашни птици и дивеч, в салати. Вареният сок от нар се използва и като подправка.ОтговорОтговор с цитат
- 27.03.20 01:39#5от: Използвате ли плода Нар в кулинарията?Изпозвам, да. Да си призная до преди няколко години отделях семките, сега хапвам всичко. Най го обичам на салата, но в някои ресторанти го сервират като добавка към месото.ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.20 01:45#6от: Използвате ли плода Нар в кулинарията?В моята кухня и готвене, нар използвам за приготвяне на мезета, салати, супи, маринати и сосове.ОтговорОтговор с цитат
- 29.12.20 06:02#7от: Използвате ли плода Нар в кулинарията?Харесвам нар в зелената салата. Иначе от Турция ми донесоха Редукция от нар - основно за салати я ползвам и за пилешки крилца на фурна.ОтговорОтговор с цитат
- 08.07.23 04:44#8от: Използвате ли плода Нар в кулинарията?Да, за декорация и под формата на сок.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest